Match Attax 19/20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı olarak kart maçlarına katılacağız.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin resmi oyunu olarak lansmana çıkan ve günümüzde iki farklı mobil platformda oynanan Match Attax 19/20 kitlesini hızla artırmaya devam ediyor.

Topps Europe Limited tarafından geliştirilen ve mobil platformda hem kağıt oyunu hem de rol yapma oyunu olarak tanımlanan Match Attax 19/20 ile bizleri fantastik bir futbol dünyası bekliyor olacak. Avrupa’nın en iyi kulübü olmaya çalışacağımız yapım da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde performansımızı sergileyecek ve en iyi takımların arasına katılmaya çalışacağız.

Haftalık ücretsiz turnuvalar ile zenginleştirilen oyunda çevrimiçi olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyunculara karşı maçlar yapacak, farklı maç eklentileri eşliğinde mücadelelerden XP puanlar kazanarak takımımızı geliştirmeye çalışacağız. 6 farklı dil desteğinin yer aldığı oyunda Türkçe yer almazken gerçek oyuncular yer alıyor.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Match Attax 19/20 mobil platforma damga vurmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Match Attax 19/20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
1 GB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak kart maçlarına katılacağız.

Mobil rol oyunları ve kağıt oyunları arasında yer alan Match Attax 19/20 ile birbiridenden farklı fantastik maçlara katılmaya hazır olun!

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan Match Attax 19/20, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin resmi lisanslı oyunu olarak lansmana çıktı. Oynaması ücretsiz olarak günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan ve oynanmaya devam eden yapım da alışılmışın dışında bir deneyim bizleri bekliyor olacak.

Haftalık bol ödüllü turnuvalar ile oyunculara eğlenceli bir oynanış sunan yapım gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyuncuları bir araya getiriyor.

Hemen hemen her kesimden oyuncu tarafından oyanan yapım aksiyondan uzak ve eğlence yüklü içeriklere ev sahipliği yapıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Treasure Match 3

    Treasure Match 3 ile antik kalıntıları bulmaya çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.