Max Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
237 MB DOSYA BOYUTU

"Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!

Üstten bakış kamerasının yer aldığı bir oyun olan Max Shooting'de dünyanın dört bir yanından rakiplerle karşı karşıya geliyorsunuz ve onları savaş alanında yenmeye çalışıyorsunuz. Kategorisine göre tatmin edici bir oyun olan Max Shooting, pek çok silaha ve savaş haritasına sahip. 

İki farklı oyun modu bulunduran Max Shooting'deki amacınız rakip takımı veya karşınızdaki oyuncu alt etmek. Bunu yapmak için taktikler kullanmalı ve kullandığınız silaha hakim olmalısınız. Ayrıca el bombası, sis bombası gibi yardımcı ekipmanları da kullanarak düşmanınızın dikkatini dağıtmalısınız.

Takım veya tek başınıza oynayabileceğiniz oyunun en güzel yanı, hiçbir reklam bulunmaması. Bu sayede akıcı bir oyun deneyimi sunan Max Shooting, üstten bakma kamerasıyla da dikkat çekiyor. "İdare eder" diyebileceğimiz grafik ve ses kalitesinin yanında oyun, online olmasından dolayı eğlenceli hale geliyor.

Ömer Dursun

Max Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

"Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!

Bize eski tip savaş oyunlarını anımsatan Max Shooting, üstten bakış kamerası ve silah çeşitleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Max Shooting'de dünyanın dört bir yanından düşmanlarla çatışabilir ve takımınızı koruyabilirsiniz.

İki farklı oyun moduyla gelen Max Shooting'de taktiksel ilerlemeniz çok önemli. Sis ve el bombası yardımıyla düşmanınız dikkatini dağıtmalı ve onu alt etmelisiniz. Oyun içerisinde bulunan onlarca farklı silahtan birini seçip savaş girmek için daha ne bekliyorsunuz? 

Max Shooting birbirinden farklı haritasıyla da başarısını gösteriyor. Her haritada çeşitli tuzaklar ve saklanma bölgeleri bulunuyor. Ayrıca oyun içinde silahlarınızı geliştirebilir ve düşmanlarınıza karşı daha iyi savunma yapabilirsiniz. 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Mini Militia APK

    Mini Militia Doodle Army 2 APK Android oyunda online olarak savaşıyorsunuz. 2D shooter oyunu ücretsiz indirilebilir.