Maxim the robot

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Farklı özellikleri bulunan robotlar ile engelli yollarda ilerlemeye çalışacağınız keyifli bir oyundur.

Yüz binlerce oyuncu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sunulan Maxim the robot, olağanüstü özelliklere sahip robotlar ile zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Eğlenceli grafik tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, amaç robot karakterinizle birlikte engelleri aşarak yolunuza hızla devam etmek ve hedefe ulaşmaktır. Parkurlarda robotunuzla ilerlemeli ve önünüze çıkan engelleri farklı yöntemler kullanarak aşmalısınız. Tuzaklara karşı oldukça dikkatli olmalı ve ilerlediğiniz bölgelerdeki puanları toplayarak yeni seviyelerin kilidini açmalısınız.

Onlarca zorlu bölümün yanı sıra, toplam 6 farklı yarış mekanı bulunmaktadır. Ayrıca oyunda farklı özelliklere sahip birçok robot karakter bulunmaktadır. Dilediğiniz robotu seçerek parkura başlayabilir ve engelleri aşarak yolunuza devam edebilirsiniz. Robotlar atlama, dövüşme, hızlı koşma, ateş etme, uçma gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

Android ve İOS işlemciye sahip olan bütün cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oynayanlara farklı bir oyun deneyimi sunan Maxim the robot ile sizlerde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Dilerseniz oyunu bluetooth bağlantı desteği olan oyun konsollarıyla da oynayabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Maxim the robot

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
197.2 MB DOSYA BOYUTU

Farklı özellikleri bulunan robotlar ile engelli yollarda ilerlemeye çalışacağınız keyifli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyuncuların hizmetine sunulan Maxim the robot, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir aksiyon ve macera oyunudur.

3 boyutlu grafiklerle tasarlanan ve keyif verici müziklerle donatılan bu oyun ile zorlu yarış parkurları sizleri bekliyor. Kendinize uygun olan robot karakteri seçerek engelli yollarda ilerlemeli ve puanlar toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Karşınıza çıkan engelleri aşmak için robotunuzun özel güçlerinden yararlanabilirsiniz. Parkurlardaki tuzaklardan kaçıp taş bloklara çarpmadan bölümün sonuna kadar ilerlemeniz gerekmektedir.

70’den fazla bölüm ve 6 farklı yarış parkurunun yer aldığı oyunda, çeşitli özel yeteneklere sahip onlarca farklı robot bulunmaktadır. Robotların dövüşme, hızlı koşma, atlama, ateş etme, uçma gibi birçok farklı özel güçleri bulunmaktadır. Parkurlarda ilerleyebilmek için kendinize uygun robotu seçmeli ve robotunuzun özel yeteneklerinden yararlanmalısınız.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen Maxim the robot, maceraya doyacağınız enfes bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Dilerseniz bu oyunu bluetooth bağlantı kurulabilen oyun konsollarıyla da oynayabilirsiniz.

iyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Catapult 2

    Düşmanları mancınık atışları ile yok edeceğiz.
  • Pawn Stars: The Game

    Antika eşyalar satın alacağız.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • The Crossing Dead

    Zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.