Mechanic Max

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca aracı bakıma alarak her türlü tamir işlerini yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Şehrin en büyük oto servisinde görev yaparak sayısız aracı tamir edeceğiniz ve müşterilerinizi memnun ederek para kazanacağınız Mechanic Max, mobil platformda rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Renkli ve canlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli arızalardan dolayı dükkanınıza getirilen farklı modellerdeki araçları tamir ederek eski haline getirmek ve para kazanarak tamirhaneyi genişletmektir.

Otomobilleri bakıma alarak yıkama, boyama, iç ve dış tasarım, lastik değişimi, rot ayarı, motor tamiri ve daha onlarca farklı alanda hizmet vererek araçları yenileyebilir ve seviye atlayarak farklı malzemelerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda boya, yıkama, kaporta ve motor olmak üzere toplamda 4 farklı atölye yer almaktadır. Araçların sırasıyla bakım işlemlerini yaparak boya atölyesinde yeni rengini vermeli ve müşterilere teslim etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Mechanic Max, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen ve özellikle çocuklar için hazırlanan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Mechanic Max

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
48.8 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca aracı bakıma alarak her türlü tamir işlerini yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Mechanic Max, şehrin en büyük oto tamircisini açarak yüzlerce araca hizmet vereceğiniz ve araçların her türlü bakım işlemlerini yaparak para kazanacağınız eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile çocuklar için özel olarak tasarlanan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli atölyelerde çalışarak arabaların her türlü arıza ve bakım işlemlerini yaparak para kazanmaktır.

Lastik değiştirme, kaynak yapma, kaporta düzeltme, boya, rot ayarı, motor tamiri, iç ve dış tasarım gibi onlarca alanda araçlara bakım hizmeti vererek müşterilerinizi memnun etmek için çaba göstermelisiniz.

Oyunda toplamda 4 farklı atölye bulunmaktadır.  Yıkama, motor, boya ve kaporta atölyelerinde araçları tamir ederek yeni bir görünüm kazandırmalı ve eskisinden de güzel araçlar oluşturmalısınız.

Mobil platformda rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Mechanic Max, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.