Men's Room Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Men's Room Mayhem esprili yönüyle dikkat çeken eğlenceli bir tuvalet yönetme oyunudur.

Men’s Room Mayhem Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun. Eğer 4,51 TL’lik bedeli gözardı edip satın almaya karar verirseniz, oyunun o ana dek oynadığınız en keyifli beceri oyunlarından biri olduğunu anlayacaksınız.

Oyundaki amacımız yönettiğimiz tuvaleti mümkün olduğunca temiz tutmak. Bu amaca hizmet etmek için hızlı reflekslere ve hızlı düşünme yetisine sahip olmalıyız. Tuvalete sürekli olarak birileri geliyor ve biz de bu kişilerin düzgün bir şekilde ihtiyaç gidermelerini sağlamaya çalışıyoruz.

Gelenleri tek tek yönlendirmeli ve karmaşaya mahal vermemeliyiz. Başarılı olmak için dikkat etmemiz gereken çok sayıda faktör mevcut. Örneğin iki kişinin pisuvarları arasında bir tane boşluk olması gerekmekte. Bu tarz şeyler oyunu daha da zorlaştırıyor.

Oyunda kuşbakışı kamera açısına yer verilmiş. Gelenlerin üzerinden gitmelerini istediğimiz pisuvara yol çiziyoruz. İşi bitenleri ise kapıya yönlendiriyoruz. Grafik olarak kaliteli olan Men’s Room Mayhem’de mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir atmosfer kullanılmış. Genel olarak keyifli ve esprili bir çizgide ilerleyen Men’s Room Mayhem’i herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Men's Room Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Men's Room Mayhem esprili bir konuya sahip olan eğlenceli bir beceri oyunudur ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Men’s Room Mayhem beceri oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur. Esprili atmosferiyle dikkat çeken oyunda umumi bir tuvaletin kontrolünü üstleniyoruz. Kulağa biraz tuhaf ve tiksindirici gelse de durum bu ve görevimizi ne pahasına olursa olsun başarıyla tamamlamak zorundayız.

Oyunda kuşbakışı bir kamera açısına yer verilmiş. Yukarıdan baktığımız tuvalette işleri yolunda tutmalıyız. Etrafın kirlenmemesi ve gelen müşterilerin birbirleriyle kavga etmemesi gerekiyor. Gelen müşterileri uyum içerisinde yönetmeli ve onları boş pisuvarlara yönelndirmeliyiz. Herhangi bir karışıklık çıkması durumda oyun sona eriyor. Tuvaleti ne kadar süre uyum içerisinde yönetebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz.

Men’s Room Mayhem’in kontrol mekanizması gerçekten çok iyi ayarlanmış. Kişilerin üzerine dokunup onlara yol çizerek yönlendirme yapıyoruz. Kontrol mekanizmasına ek olarak grafiklerde de bir özen havası hakim.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Men’s Room Mayhem esprili bir beceri oyunu arayan herkesin denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Escape Room: Mystery Word

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Dragster Mayhem

    Dragster Mayhem, Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir kalkış yarışı oyunudur.
  • Redeemer: Mayhem Free

    Redeemer: Mayhem Free uyuşturucu çeteleriyle savaştığınız bir mobil aksiyon oyunu
  • Major Mayhem

    Mobil cihazlarda klasikleşmiş bir shooter oyunu olan Major Mayhem, Android cihazınıza eğlenceyi ve aksiyonu tam porsiyonda sunuyor.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Might & Mayhem

    Might & Mayhem arcade tarzı oyunlardan hoşlanan herkesin denemesi gereken bir savaş-strateji karışımı oyundur.
  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.