Merge Mon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Canavarları birleştir ve savaşı kazan.

Canavarlarınızı basit bulmacalarla birleştirin ve daha güçlü canavarlar yaratın. Her çeşit canavarı birleştirerek kendi canavarlarınızı oluşturun. Oluşturulan bu canavarları savaş sırasında rakibinize karşı sürün ve savaşta galip gelen taraf olun. 

Kendi canavarlarını yap ve diğer kullanıcılara karşı savaş. Sıralı lig maçlarında zirveye ulaşın ve ödüller kazanın, böylelikle canavarlarınızı ödüller ile güçlendirin. Daha fazla canavar yaratarak savaşlardaki hamlelerinizi arttırabilir ve kendinizi güçlü bölgeye alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bulmacayı çözmek.

Her turda daha zorlu rakiplerle karşılacağınız için bulmacalarda hızlı olmanız gerekiyor. Savaş alanına sürmek için en güçlü canavarlarınızı yaratmayı başarabilecek misiniz?

Ömer Dursun

Merge Mon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Canavarları birleştir ve savaşı kazan.

 Kendi canavarlarını yap ve diğer kullanıcılara karşı savaştır. Canavarlarınızı basit bulmacalarla birleştirin ve daha güçlü canavarlar yaratın. Her çeşit canavarı birleştirerek kendi canavarlarınızı oluşturun. Oluşturulan bu canavarları savaş sırasında rakibinize karşı sürün ve savaşta galip gelen taraf olun.

Sıralı lig maçlarında zirveye ulaşın ve ödüller kazanın böylelikle canavarlarınızı ödüller ile güçlendirin. Daha fazla canavar yaratarak savaşlardaki hamlelerinizi arttırabilir ve kendinizi güçlü bölgeye alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bulmacayı çözmek. Her turda daha zorlu rakiplerle karşılacağınız için bulmacalarda hızlı olmanız gerekiyor.

Savaş alanına sürmek için en güçlü canavarlarınızı yaratmayı başarabilecek misiniz? Eğer hızlı bulmaca çözebiliyorsan gel ve bu rol yapma oyununda kendini kanıtla.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enterre moi, mon Amour

    Farklı deneyim sunan bir mobil oyun
  • Ceres M

    Android için MMORPG ve rol yapma oyunudur.
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Iron Saga

    Iron Saga Android İçin Rol Oyunu.
  • Lord of Estera

    Android için kart ve rol oyunudur.
  • Lucid Adventure

    Android İçin Rol Oyunudur.
  • Saint Seiya: Awakening

    Poseidon'un Tapınağından başlayan bir RPG oyunu.
  • Perfect World Mobile

    Perfect World Mobile Rol Oyunudur.