Merge Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Atari tarzında bir yarış atmosferine katılacağız.

Wizard Games Incorporated imzası ile mobil oyuncular için geliştirilen Merge Racers mobil strateji oyunları arasında yer alıyor.

Bünyesinde birbirinden farklı araç modelleri bulunduran Merge Racers’da oyuncular seçtikleri araçları kişiselleştirebilecek, performansını yükseltebilecek ve daha hızlı bir yapıya erişebilecekler. Yüksek hızlı yarışlara katılacağımız yapımda oyuncular basit arayüzler ve basit içerikler eşliğinde gerçeklikten uzakta bir oynanış yer alacak.

Oyuncular yarışlar ile başarılı bir profil çizmeye çalışacak ve diğer araçlarını deneme fırsatı elde edecekler. Kilitli olan araçların kilitlerini açabilmek için oyun içerisinde yarışlar kazanmak zorunda olacağız. Hem adrenalin hem de aksiyon yüklü içerikleri ile her kesimden oyuncuyu tatmin edecek olan yapım ücretsiz olarak hem Android hem de İOS platformunda ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
479.8 MB DOSYA BOYUTU

Atari tarzında bir yarış atmosferine katılacağız.

Google Play’de 4.4 inceleme skor puanı ile mobil strateji oyunları arasında yüksek noktalarda bulunan Merge Racers ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

Android ve İOS platformunda 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden yapımda oyuncular basit içerikler eşliğinde gerçeklikten uzak bir atmosfer de benzersiz çok sayıda yarışa katılacak ve yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler.

Oynaması ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yer alan yapımda oyuncular benzersiz araçları seçebilecek, özelleştirebilecek ve performanslarını düzenleyebilecekler. En son geçtiğimiz Mayıs ayında güncelleme alan yapım kilitli araçları ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunuyor. Oyuncular kazandıkları yarışlar ile yeni araçları deneme şansı elde edecekler.

Merge Racers çarpıcı bir yapıya sahip strateji oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Plants

    Farklı etkiye sahip bitkiler ve çiçekler yetiştirerek zombileri iyileştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Merge Rush Z

    Zombilerin dağılmasını engelleyeceğiz.