Mergical

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.

Mobil platformda birbirinden kaliteli oyunlar piyasaya sürülmeye devam ediyor. Tecrübeli mobil oyun geliştiricisi olan Battle Games en yeni mobil oyunlarından bir tanesi olan Mergical’ı oyunculara sundu.

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Mergical mobil klasik oyunlar arasında yer alıyor. Büyülü ve fantazilerle dolu bir gizemli bölgeyi karşımıza çıkaracak olan yapımda oyuncular tercihlerine göre bir adayı inşa edecek, tesarlayacak ve kaybedilen dünyayı keşfetmeye çalışacaklar.

Farklı karakterlerin de yer aldığı yapımda oyuncular karakterleri üzerinde değişiklikler yapabilecek ve eğlenceli bir dünyaya dahil olabilecekler. Sürükleyici yapısı ile de her kesimden oyuncunun beğenisini kazanacak olan yapım da 600 farklı elementi birleştirebilecek ve benzer eşyalar yaratmaya çalışacağız.

Başarılı görsellerin ve zengin bir içeriğin yer aldığı oyunda birbirinden özel bölümleri tamamlayarak ilerlemeye çalışacağız. 100 binden fazla oyuncu tarafından mobil platformda oynanan yapım kitlesini hızla artırmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Mergical

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
246.3 MB DOSYA BOYUTU

Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.

Betta Games imzası ile geliştirilen ve mobil klasik oyunlar arasında yer alan Mergical ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak.

Android ve iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım kitlesini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Fantazilerde dolu bir bölgede kendimize ait adada bir yaşam alanı inşa etmeye çalışacağımız oyunda birbirinden farklı görevleri de başarmaya çalışacağız.

Kendimize özel bir alan inşa edeceğimiz oyunda adeta sihirli böir dünya ile karşılaşacak, hayallerimizdeki evi inşa etmeye çalışacağız. Ada üzerinde bize verilen alanda dilediğimiz gibi değişiklikler yapabilecek, yapı inşa edebilecek,600 farklı elementi birleştirecek, başarılı görselleri deneyimleyebileceğiz.

Farklı seviyelerin yer aldığı oyunda karakterlerimizi de geliştirebilecek, binaları yenileyebilecek, kendi bahçemizi yaratabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Galaxy

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Go Fish: Jurassic Pond

    Okyanuslarda balık avlayacağız.