Mersin Ulaşım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,849 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Toplu taşıma araçlarının hareket saatlerine ulaşabilir, Kentkart'ınızın bakiyesini sorgulayabilirsiniz.

Mersin’de yaşayan Android kullanıcılarının faydalanabilmesi için geliştirilen Mersin Ulaşım uygulaması ile toplu taşıma araçlarının hareket saatlerini öğrenebilir, kart bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Otobüsle yapacağınız yolculuklarınızda, durakta uzun süre beklemek yerine uygulama üzerinden size en yakın durakları seçerek hareket saatlerini inceleyebilirsiniz. Hat veya durak numarasıyla sorgulama yapabileceğiniz bu bölümün dışında, Kentkart’ınızın bakiyesini de kolayca öğrenebilirsiniz. Kartınızın üzerinde yazan numaraları ilgili bölüme yazarak kullanım bilgilerinizi görebilir, eğer kartınızda para yoksa size en yakın dolum bayilerini harita üzerinde görebilirsiniz.

Uygulama üzerinden üye olarak kart bilgilerinizi kaydedebilir, sık kullandığınız durak ve hatları favorilerinize ekleyerek daha kolay erişim sağlayabilirsiniz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu Mersin Ulaşım uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gaziantep Kart

    Gaziantep Kart uygulamasını kullanarak şehir içi ulaşım için birçok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Ulaşım Asistanı

    Ulaşım Asistanı uygulamasında İstanbul'da gitmek istediğiniz noktalara en hızlı ve ekonomik şekilde seyahat önerileri alabilirsiniz.
  • Deniz Ulaşım

    Deniz Ulaşım, İstanbul iç ve dış hatlarda hizmet veren deniz otobüslerinin kalkış - varış bilgilerini sunan bir uygulamadır.
  • Burulaş

    Burulaş uygulaması ile Bursa Deniz Otobüsü seferleri ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.
  • Havaist

    İstanbul Havalimanına ulaşım saatlerini ve hareket noktalarını öğrenmek için Havaist uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Mardin Kart

    Şehir içi ulaşımda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri Mardin Kart uygulamasında bulabilirsiniz.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, İzmir'li kullanıcıların ve İzmir'e iş veya tatil amaçlı gelen kullanıcıların şehir içi ulaşımlarını rahat rahat yapabilmelerini sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • e-komobil

    Kocaeli'de yer alan tüm ulaşım araçları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.