Messages!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
819 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz indirebileceğiniz bu uygulama ile Twitter üzerinden gerçekleştirdiğiniz mesajlaşma faaliyetlerini tek bir uygulamadan yönetebilirsiniz.

Messages! Isimli bu ücretsiz uygulamayı hem iPad hem de iPhone'lar üzerinde kullanabilirsiniz.

Uygulama her ne kadar basit bir yapıya sahip olsa da çoğu kullanıcıyı memnun edecek türden bir işleve sahip. Uygulamayı kullanarak Twitter üzerinden gerçekleştirdiğiniz mesajlaşmaları zahmetsizce takip edebilirsiniz. Tüm mesajlaştığınız kişiler tek bir sayfada toplanacağı için gönderdiğiniz ve aldığınız mesajlara kolaylıkla erişim sağlayabileceksiniz.

Temiz ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olan Messages! uygulamasını kullanabilmek için tek yapmanız gereken şey uygulamaya Twitter hesabınızla giriş yapmak. Daha sonra listenizde yer alan tüm kişiler ve mesajlaşma faaliyetleriniz ana pencerede sıralanacak. Buradan mesaj atmak istediğiniz kullanıcıya tıklayarak mesajlarınızı gönderebilir ve alınan mesajlara göz atabilirsiniz.

Siz de popüler sosyal medya platformlarından olan Twitter'ı aktif bir şekilde kullanıyor ve mesajlaşmalarınızı düzenli bir şekilde takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız Messages! isimli bu uygulmayı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Text Messages

    Color Text Messages, iPhone ve iPad'leriniz ile renkli mesaj yazmanızı sağlayan eğlenceli bir iOS mesaj uygulaması.
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messages & SMS Export to PDF

    Messages & SMS Export to PDF uygulamasıyla favori konuşmalarınızı kolayca dışa aktarabilirsiniz.
  • Bridgefy - Offline Messages

    Bridgefy Offline Messages, internetsiz mesajlaşma alanında oldukça başarılı bir uygulama. Doğal afet anlarında hayat kurtarıyor.
  • Password for WhatsApp Messages

    Password for WhatsApp Messages, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki mesajlarımızı güvende tutmak üzere tasarlandı.
  • JibJab Messages

    JibJab Messages en eğlenceli anlarınızı GIF formatında bir resme yapıştırıp, komik mesajlar üretmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Oluşturduğunuz resmi düzenleyip dilediğiniz ortamda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Zoobe

    Zoobe - cartoon voice messages, uygulaması ile seçtiğiniz çizgi film karakterlerine sesinizle hayat verebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması