Messenger Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.

Messenger Kids, Facebook’un çocuklar için çıkardığı güvenli mesajlaşma, görüntülü arama - konuşma uygulaması. Tamamen ücretsiz, reklamsız, uygulama içi satın alım içermiyor.

Android telefon ve tabletlerde WiFi bağlantısıyla çalışan, telefon numarası gerektirmeyen uygulama ile çocuğunuzun Facebook Messenger kullanımı tamamen sizin kontrolünüzde. Çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin!

Çocuklara özel Facebook Messenger uygulamasında anlık mesajlaşma, birebir veya grup görüntülü arama, video oluşturma ve fotoğraf düzenleme dahil her şey çocukların ilgisini çekecek renkli arayüz üzerinden sunuluyor. Çocuğunuz için Facebook hesabı oluşturmanız gerekmiyor. Ebeveynleri olarak kendi Facebook hesabınız üzerinden çocuğunuzun hesaplarını ayarlayabiliyorsunuz. Çocuğunuzun kişi listesinin kontrolü sizde ancak uygulama içerisinde de kişi engelleme, bildirme seçenekleri mevcut. Uygulama üzerinden gönderilen mesajların kaybolmadığını, gizlenemediğini de belirteyim.

Erkan Calp

Messenger Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
223 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklara özel güvenli, eğlenceli mesajlaşma uygulaması

Messenger Kids, Facebook’un çocuklara özel hazırladığı ücretsiz mesajlaşma uygulaması. iPhone ve iPad ile uyumlu olan, ücretsiz indirebileceğiniz, reklamsız ve uygulama içi satın alma sunmayan güvenli mesajlaşma uygulamasında çocuğunuzun kimlerle mesajlaşacağına siz karar verebiliyorsunuz. Mesajlar, gizlenemediğinden ve kaybolmadığından çocuğunuzun mesajlarını dilediğiniz zaman kontrol etme şansınız var.

Facebook’un mesajlaşmak için ayrı olarak kullanıma sunduğu uygulaması Facebook Messenger’ın çocuklara uygun hale getirilmiş sürümünde güvenlik ve kullanım kolaylığı ön planda. Çocuğunuzun uygulamayı kullanması için öncelikle Messenger Kids hesabı oluşturmanız gerekiyor. Sonrasında çocuğunuzun kişi listesini belirliyorsunuz. Daha doğrusu çocuğunuzun eklediği kişiler arasından uygun gördüklerinizi onaylıyorsunuz. Kişi listesi sizin kontrolünüzde; dilediğiniz zaman bu listeden kişi çıkarabiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanı; çocuğunuz rahatsız edici bir mesajla karşılaştığında bildirim yapabiliyor. Olası bir şikayet durumunda tarafınıza bildirim gidiyor.

Çocuklara uygun çıkartmalar, GIF’ler, çerçeveler ve emoji’lerin yanı sıra görüntülü görüşmeleri eğlenceli hale getiren interaktif maskeler sunan Facebook Messenger Kids, Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.
  • Socializer Messenger

    Socializer Messenger, Samsung'un Android telefon ve tablet kullanıcılarına sunduğu ücretsiz sosyal mesajlaşma uygulaması.
  • Telegram APK

    Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • LAFF Messenger

    LAFF (Android) indir: Türk Telekom'un yeni yerli mesajlaşma uygulaması
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    Andorid platformunda çalışabilen, yenilenmiş ve temiz arayüzü ile Facebook ve Gtalk arkadaş listelerinize ulaşarak tek program sayesinde konuşabilir, Facebook, Twitter, MySpace, foursquare gibi sosyal ağlarda durum güncellemenizi hızlıca ger
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.