Microsoft To-Do

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,084 TOPLAM İNDİRME

Microsoft To-Do, Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlarda planlar yapmanızı ve bunları düzenlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Microsoft To-Do, Android telefon üzerinde yapılacak işlerinizi düzenleme uygulamasıdır. 

Microsoft, geçtiğimiz yıl Wunderlist isimli çok kullanılan plan düzenleme uygulamasını 200 milyon dolara satın almış ve uygulamayı kapatmıştı. Uygulamanın kapanmasının ardından Microsoft bu özellikleri kullanan yeni bir uygulama yapması ya da bu uygulamayı kendi yazılımlarına eklemesi planlanıyordu. 20 Nisan itibarıyla yapılan açıklamayla Microsoft To-Fo isimli yeni akıllı plan düzenleme uygulaması duyuruldu. 

Microsoft To-Do, bir plan uygulamasının yapması gereken bütün işleri size rahat ara yüzü aracılığıyla sunuyor. Uygulama üzerine işlerinizi yazıyor, bunlar için hatırlatmalar ayarlıyor ve hepsine ayrı ayrı notlar düşebiliyorsunuz. Fakat uygulamanın diğerlerindne ayrılan kısmı bu değil. 

"Akıllı" olarak lanse edilen uygulama, kullandığı çeşitli algoritmalar sayesinde size yapılacak en uygun işi öneriyor. Yani planladığınız 10 farklı görevi tarayan uygulama, sabah uyandığınızda o gün içerisinde yapılacak en uygun işi belirleyerek size söylüyor ve siz de günlük planlamanızı ona göre yapabiliyorsunuz. Türkçe seçeneği de sunan uygulama, oldukça kullanışlı ve tercih edilebilir. 

Ramazan Tugay Kahraman

Microsoft To-Do

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
66.6 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft To-Do, iPhone kullanıcıları için yapılacaklar listesi hazırlama, bir tür plan yapma ve düzenleme uygulamasıdır.

Microsoft To-Do, iPhone üzerinde kullanılabilen yapılacaklar listesi hazırlama, plan yapma uygulamasıdır. 

Microsoft, geçtiğimiz sene 200 milyon dolar ödeyerek satın aldığı çok kullanılan plan uygulaması Wunderlist'i kapatmış ve uygulamanın özelliklerini barındıran yeni bir platform için hazırlıklara başlamıştı. Bugün yapılan açıklama ile duyurulan Microsoft To-Do, Wunderlist ekibi tarafından geliştirilen bir akıllı plan yapma uygulaması.

Microsoft To-Do, diğer bütün plan uygulamalarının barındırdığı özellikleri içerisinde bulunduruyor. Uygulamayı indirdikten sonra kendinize yapılacaklar listesi belirliyor, bunlar için bitiş zamanları ekliyor, görevler için çeşitli hatırlatmalar ayarlayabiliyor ve en nihayetinde bunlara notlar ekleyebiliyorsunuz. Kendine has kolay ve sadece ara yüzüyle oldukça kullanışlı olan bu uygulama, çeşitli başka özellikler de içeriyor. 

Akıllı olarak tabir edilen uygulama, bunun gerekliliklerini de yerine getiriyor. İçerisinde barındırdığı çeşitli algoritmalarla uygulama, size gün başında yapılacak en uygun görevi de öneriyor. Yani eklediğiniz 10 farklı görev varsa, uygulama gün başında bunlar arasından en uygun olanını belirliyor ve size o gün yapılacak en uygun iş budur şeklinde öneriyor. Bu bakımdan da oldukça kullanışlı olan uygulamanın, önümüzdeki günlerde daha da gelişeceği tahmin ediliyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • To Do Reminder

    To Do Reminder, yapılacaklar listeleri hazırlayarak bu yapılacak etkinlikler için hatırlatıcılar ekleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • To-Do List

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yapılacak işler listesi uygulamasıdır.
  • Docs To Go

    Microsoft dosyalarıyla entegre olarak çalışan Docs To Go ile tüm belgelerinizi tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.
  • Do

    Do uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm görev ve hatırlatıcı işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Do Note

    Do Note uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda tek tuşla notlarınızı tutabiliyorsunuz.
  • Shifu: To Do & Task Manager

    Shifu: To Do & Task Manager, akıllı telefonlarınız üzerinde yaşayacak olan akıllı bir arkadaşınız olarak size görev yönetiminde ve yapmanız gereken işlerde yardımcı olacak.
  • Do Camera

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.
  • Any.DO To Do List

    Popüler yapılacaklar listesi hazırlama ve içerdiği bir çok araç yardımıyla efsane olan Android uygulamasıdır.