Midnight Calling: Jeronimo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Cadıda bulunan iksiri almak için çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Ürkütücü bir ormanda çeşitli görevler üstlenerek gizli nesneleri bulabileceğiniz ve maceraya atılabileceğiniz Midnight Calling: Jeronimo, binlerce oyun severin keyifle oynadığı eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve ürpertici müzikler ile donatılmış bu oyunda amaç, esrarengiz mekanlarda dolaşarak ipucu toplamak ve kayıp objeleri bularak görevleri tamamlamaktır. Oyununda, geçmişte hırsızlık yapan ancak bu işleri bırakan birinin, ablasının hasta olması üzerine tekrar hırsızlığa başlaması ve ablasını tedavi edebilecek bir iksiri çalmasından bahsediliyor. Bu iksir ormanda kötü cadı tarafından korunuyor ve onu çalmak sandığınız kadar kolay değil. Ormanlık alanda gizli nesneleri bularak ipucu toplayabilir ve iksirin izini sürebilirsiniz.

Oyunda yüzlerce gizli obje ve birçok ürkütücü mekan bulunmaktadır. Ayrıca bölümlerde onlarca bulmaca ve eşleştirme oyunları yer almaktadır. Bu oyunlar sayesinde ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve iksire ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Midnight Calling Jeronimo, macera oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Midnight Calling: Jeronimo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
751.1 MB DOSYA BOYUTU

Cadıda bulunan iksiri almak için çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Midnight Calling: Jeronimo, ormanda dolaşarak gizli nesneleri bulabileceğiniz ve ipucu toplayarak çok değerli bir iksire ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ürpertici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ipucu toplayarak kayıp objeleri bulmak ve kötü cadının elindeki iksire ulaşmaktır. Geçmişte hırsız olarak yaşayan ve bir zaman sonra bu işleri bırakan başrol kahramanının ablası çok hastadır ve ölmek üzeredir. Onu tedavi edebilecek tek bir iksir bulunmaktadır. Ormanlık alanda yaşayan kötü cadının elinden bu iksiri çalmak ve ablasını kurtarmak istiyor. Bunun için tıpkı eski günlerdeki gibi hırsızlık yapacak ve iksiri çalarak ablasına içirecektir.

Çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak ipucu toplayabilir ve gizli nesneleri bularak iksirin izini sürebilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve iksire ulaşabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunuz bir şekilde çalışan Midnight Calling-Jeronimo, sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Calling of Angels

    Onlarca farklı savaş kahramanı ile birebir mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.