Mighty Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın en iyi komutanı olduğunuzu gösterin.

Mighty Battles, “Vur, dağıt ve yok et” felsefesiyle ilerlediğiniz gerçek zamanlı çok oyunculu (multiplayer) savaş oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda düşman üslerini yok etmekle görevlendirilmiş komutanın yerine geçiyorsunuz. Hem karadan hem de havadan saldırarak işlerini bitiriyorsunuz.

Son derece kaliteli görseller sunan online savaş oyununda askerler, araçlar, silahlar ve üs koruyucularından oluşan eşsiz birimlerle düşman karşısında yerinizi alıyorsunuz. Bir yandan güçlü tanklar, helikopterlerinizle diğer yandan roketatar, alev püskürtme makinesi, el bombasına sahip askerlerinizle düşman üssünü paramparça yapmak için mücadele ediyorsunuz. Tabii ki gelen saldırıları da engellemek için planlar yapmalısınız.

Dünya genelinde oyuncularla teke tek kapışma fırsatı veren multiplayer savaş oyununda direkt aksiyon girmeden kendimizi test etme şansına sahip olduğumuz eğitim modu, her hafta sonu düzenlenen etkinlikler ve diğer komutanların takımlarına katılma imkanı veren klan sistemi de mevcut.

Erkan Calp

Mighty Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Havadan, karadan saldırarak düşman üssünü darmadağın edin.

Mighty Battles, Dünya genelinde oyuncularla teke tek kapışma fırsatı sunan, sadece online oynanabilir savaş oyunu. Boyutuna göre son derece kaliteli görseller sunan gerçek zamanlı multiplayer savaş oyununda en güçlü komutan olmak için mücadele veriyoruz. iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz görselleri de güzel olan bir multiplayer savaş oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Tanklar, helikopterler, el bombalı askerler, alev püskürten silah, roketatar ve daha onlarca hem havadan hem de karadan etkili olabileceğiniz birimle düşman üssüne saldırıyor, üssü yerle bir etmek için tüm gücünüzü açığa çıkarıyorsunuz. Tabii ki düşman da boş durmuyor; o da sizi bitirmek için birlerini üstünüze sürüyor. Karşınızdaki de yapay zeka değil, sizin kadar etkili düşünen gerçek bir oyuncu olduğundan nefes kesen mücadeleler kaçınılmaz oluyor.

“Vur, dağıt, yok et” formatında ilerlediğiniz oyunda klan sistemi, haftalık etkinlikler ve eğitim modları da mevcut. Direkt 1v1 modda savaşmak dışında bu modları da deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Tank Battles

    Tank Battles, savaş oyunlarını sevenler için özel olarak hazırlanan çok oyunculu ve online bir Android tank savaşı oyunudur.
  • Mech Battle

    60FPS oynanış sunan online robot savaş oyunu
  • Raidfield 2

    Türk yapımı online 2. Dünya Savaşı oyunu
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Turbo Squad

    Savaş makineninizi tasarlayın ve savaşın.