Migio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Migio ile Android cihazlarınızdan çok oyunculu resimli bulmacalar hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Migio, Android kullanıcıları için hazırlanmış bir puzzle yani bulmaca oyunu olarak karşımıza çıktı ve kapalı kartlar arkasındaki resimleri birbiriyle eşleştirme üzerinden ilerleyen bir yapıya sahip. Fakat kullanıcıların kendi puzzlelarını yaratmalarına izin vermesinin yanında çeşitli soru cevap bölümleri de eklemeye müsaade etmesi sayesinde oldukça ilgi çekici hale geldiğini söyleyebilirim.

Ücretsiz olarak sunulan ve kolayca alışabileceğiniz bir arayüzle birlikte gelen uygulama, çoklu oyuncu desteğine sahip olduğundan aynı anda 10 kişiyi küçük oyununuza davet edebiliyor, beraber keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Tabii ki multiplayer özelliği için aktif bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Migio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Migio ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendi resimli puzzlelarınızı yaratabilir ve arkadaşlarınıza karşı yarışabilirsiniz.

Migio, iPhone ve iPad kullanıcılarının dostlarıyla birlikte oynayabilecekleri multiplayer destekli bir resimli puzzle oyunu olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz yapısı ve oyunculara kendi puzzlelarını hazırlama imkanı sunabilen oyun, aynı zamanda soru bazlı mini oyunlar yaratmanızı ve onlara arkadaşlarınızı davet etmenizi de sağlayabiliyor.

Yarattığınız oyunları davet ettiğiniz kişilerle aynı anda oynuyorsunuz ve en yüksek skoru elde eden oyuncu kazanmış kabul ediliyor. Fakat bu işlevden faydalanabilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini de unutmayın. Yeni bir resimli bulmaca oyunu arayanların kesinlikle denemeden geçmemelerini öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada