Migros Hemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Migros Hemen uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişleriniz 30 dakikada kapınıza kadar getiriliyor.

Migros Hemen uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan market alışverişi yaptığınızda 30 dakikada teslim ediliyor.

Sanal Market hizmetiyle online market alışverişi deneyimi sunan Migros, yeni hizmeti ile yaptığınız alışverişleri 30 dakikada teslim ediyor. Çok vaktinizin olmadığı zamanlarda işinizi kolaylaştıracak Migros Hemen uygulamasında kahvaltılık, et ve tavuk ürünleri, süt ürünleri, içecekler, meyve ve sebze gibi birçok kategorideki ürünleri dakikalar içerisinde sepetinize ekleyerek sipariş işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Alışverişlerinizi ortalama 30 dakika içerisinde getirme güvencesi sunan Migros Hemen uygulamasında, tahmini teslimat sürelerini görebileceğiniz gibi kuryeyi harita üzerinden canlı olarak da takip edebiliyorsunuz. Şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veren Migros Hemen uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, ilerleyen zamanlarda tüm şehirlerde uygulanacak olan Migros Hemen hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Migros Hemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
84.5 MB DOSYA BOYUTU

Migros Hemen uygulaması ile online market alışverişlerinizi 30 dakikada teslim alabilirsiniz.

Migros Hemen uygulaması ile iOS cihazlarınızdan market alışverişi yapabilir, 30 dakikada teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Yenilikçi fikirleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Migros, Sanal Market hizmeti ile online market alışverişleri yapabilmenizi sağlıyor. Bu hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen ve siparişlerinizi ortalama 30 dakika içerisinde teslim eden Migros Hemen hizmeti, alışveriş yapacak ve bekleyecek vakti olmayanlar için oldukça pratik bir çözüm diyebilirim.

Şimdilik sadece İstanbul Ataşehir’de hizmet veren Migros Hemen uygulamasında et ve tavuk, kahvaltılık, temizlik, meyve ve sebze, atıştırmalık ve daha birçok kategoride sunulan ürünleri kolayca sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Alışverişinizi tamamladığınızda tahmini teslimat süresini görebileceğiniz ve ayrıca harita üzerinden kuryenin canlı konumunu takip edebileceğiniz Migros Hemen uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Migros Sanal Market

    Migros Sanal Market, Migros Mağazalarında yer alan ürünleri internet üzerinden satın almanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.
  • Decathlon

    Decathlon uygulaması spor malzemesi alışverişlerini Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Reis Kuyumculuk

    Reis Kuyumculuk uygulaması ile altın ve gümüş ürünlerini sipariş edebilmeniz mümkün.
  • GAP Türkiye

    GAP Türkiye uygulaması ile online alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.