Mines Ahoy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Mines Ahoy, harika retro grafikleriyle ve zorlayıcı oynanışıyla eski oyunları hatırlatan, reflekslerinize ve becerinize göre şekillenen minimalist bir arcade oyunudur.

Bağımsız oyun yapımcısı Jolly Games'in eski atari oyunlarıyla yarışır piksel grafiklerle süslenmiş yeni arcade oyunu Mines Ahoy!'da bizleri suyun altında tehlikeler bekliyor! Bulmaca bazlı ayak uydurması zor yapısıyla su altındaki mayınlardan kaçtığımız oyunda ışık hızında hareket etmeli, sarı denizaltımızı çok keskin bir şekilde hareket ettirerek hayatta kalmalıyız. Oyunu açtığınız anda sizleri karşılayan atari oyunu girişi birçok oyuncunun anılarını tazelemesini sağlarken mobil oyun dünyasına da yeni bir atari oyunu alternatifi kazandırıyor.

Mines Ahoy!'da minimalist ama çok tatlı duran grafiklerle birlikte denizaltımızı yukarıdan düşen mayınlara göre hareket ettirmemiz gerekiyor. Sonsuz koşu türünün aksine denizaltının hareket hızını kontrol edebiliyor olmamız da oyuna ayrı bir heyecan katıyor. Yukarıdan süzülen mayını gördünüz mü, ekrana bir kere dokunarak anında denizaltının hızını artırarak mayına çarpmadan puan kazanmaya çalışın. Tabii oyun gittikçe bu işi abarttığından bir süre sonra belki de ilk seferi kadar şanslı olmayacaksınız. Arka arkaya dizilmiş mayınlar her seferinde aynı şekilde üstünüze doğru süzülmüyor, bu yüzden hızınızı onlara göre ayarlamalısınız. Oyunun inanılmaz bir konsantre gerektiriyor olması zorluğu da tam yerinde kilitleyerek işi tamamen sizin ustalığınıza bırakıyor. Üstelik ilerledikçe karşılaşacağınız farklı tehlikelerle denizaltını farklı konumlandırmanız, bir yerden sonra tamamen reflekslerinize güvenmeniz gerekli.

Oyun boyunca karşılaşacağınız bayraklar bir sonraki mayın serisinde nasıl bir strateji izlemeniz gerektiğini belirtiyor. Örneğin yeşil-beyaz bayrak mayınların doğrudan dikey olarak hareket olacağını belirtirken kırmızı beyaz olanlar mayınların da size göre hareket edebileceğini gösteriyor. Belirli stratejilere alıştıktan sonra oyunun zorluğuyla da oynayarak Mines Ahoy'u kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ancak uyaralım, extreme zorluk seviyesi gerçekten bu nesilde zorluğun anlamını baştan çizerek, eğer olsaydı atariden kasedi çıkarıp duvara fırlatmanıza sebep olurdu. En azından akıllı telefonunuza yazık etmek istemiyorsanız extreme'e geçmeden önce Mines Ahoy'un önceki zorluk seviyelerinde denizin size sunacağı tehlikelere karşı deneyim elde edin.

Eğer bu tarz eğlenceli arcade oyunlarında yeteneklerinizi konuşturmak istiyorsanız, Mines Ahoy Android cihazlar için tamamen ücretsiz olarak Google Play'de yeni oyuncularını bekliyor.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mines of Mars

    Mines of Mars, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça farklı bir temaya sahip rol yapma oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.