Miraculous Ladybug & Cat Noir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
7,595 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.

Miraculous APK, Disney Channel’da yayınlanan Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kredi çizgi dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu.

Miraculous APK İndir

Miraculous Ladybug & Cat Noir oyunu APK, Çoğu filmden, çizgi filmden uyarlanan süper kahraman oyunu gibi sonsuz koşu türünde. Koşmalı, zıplamalı oyunları seviyorsanız, kaçırmayın derim.

Ülkemizde Disney Channel’da yayınlanan popüler dizi Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’nin aynı adı taşıyan resmi mobil oyununda süper kötüler tarafından yıkım tehlikesiyle karşı karşıya olan Paris şehrini kurtarma görevini üstleniyorsunuz.

Geceleri süper kahramanlara dönüşen iki karakter Marinette ve Adrien’i kontrol ediyorsunuz. Çatılar üzerinden atlıyor, sokaklarda koşuyor, engellerden kaçıyorsunuz. Dark Cupid, Stormy Weather, The Bubbler ve diğer süper kötülerle yüz yüze gelmeye hazırlanın.

Miraculous APK Oyun Özellikleri

  • Günü kurtarmak için koşun, zıplayın ve çatılar üzerinden atlayın ve ara sokaklarda koşun.
  • Koşu yolunuzdaki engelleri atlatın.
  • Marinette ve Ladybug veya Adrien & Cat Noir olarak oynayın.
  • Coinleri ve diğer sürprizleri toplamak için koşarken, zıplarken Paris’i keşfedin.
  • Koşu yolunuz boyunca harika güçlendiricileri toplayın.
  • Tehlikeli kötüler Dark Cupid, Stormy Weather, The Bubbler ve fazlasıyla savaşın.

Bu zorlu, bağımlısı olacağınız süper eğlenceli koşu oyununda Paris’i kurtarma görevinde Mucizevi Uğur Böceği ve Kara Kedi’ye katılın. Aşk şehri gizemli süper kötü Hawk Moth ve onun kötü akumaları tarafından ele geçirilme tehlikesiyle yüz yüze.  Paris’i yalnızca siz kurtarabilirsiniz. Herkes sizin garip bir genç olduğunuzu düşünüyor ancak bilmedikleri bir şey var; gündüz bir genç olabilirsiniz ama geceleri bir süper kahramana dönüşüyorsunuz.

Miraculous Oyunu APK İpuçları

Bir ana hikaye aşaması, sonsuz aşamalardan farklıdır. Ana aşamalar her zaman aynıdır; tüm engeller aynı yerde karşınıza çıkar ve gelen tüm düşmanlar her zaman aynı noktalardadır. Tekrar tekrar oynayarak aşamalara alışmaya çalışın.

Bir duvara çarptığınızda, biri size çarptığında veya düştüğünüzde bir dahaki sefere yeniden başladığınızda aynı sahneleri yaşamamak için nerede hata yaptığınızı not edin.

Ani kaydırma hareketi sonsuz koşu oyunlarında hayatta kalmanın yoludur. Sonsuz aşama hızlandıkça ve engeller daha sık ortaya çıktıkça tepkiniz de çabuk olmalı. Hızlı engelleri atlatmak ve coin kazanmak için bu hareketi bir profesyonel oyuncu gibi yapmayı öğrenmelisiniz.

Sevilen Netflix animasyon dizisi Miraculous Lady Bug’ın resmi oyunu, tamamen render, 60 fps ve akıcı oynanışıyla en iyi sonsuz koşu oyunlarından biri. Paris’in başı bir kez daha belada ve aşk şehrini kontrolleri altına almak isteyen kötü adamlardan korumak Marinette ve Adrien’a kaldı.

Erkan Calp

Miraculous Ladybug & Cat Noir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
982 TOPLAM İNDİRME
285.7 MB DOSYA BOYUTU

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi'nin resmi mobil oyunu

Miraculous Ladybug & Cat Noir, Disney Channel’ın sevilen dizisi Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi’nin resmi mobil oyunu. Yerine geçtiğiniz ana karakterler Marinette (Miraculous Ladybug) ve Adrien (Cat Noir) ile Paris’i süper kötülerin (Dark Cupid, Stormy Weather, The Bubbler ve diğerleri) elinden kurtarmaya çalışıyoruz.

Çizgi filmi aratmayan animasyonlarla güçlendirilmiş yüksek kalitede görseller sunan oyun, sonsuz koşu türünde hazırlanmış. Filmden, diziden, çizgi filmden uyarlanan çoğu süper kahraman oyununda olduğu gibi koşuyor, zıplıyoruz. Tabii ki koşuşturmanın bir nedeni var. Paris’in güzel sokaklarını keşfetmek için değil, yıkım tehlikesiyle karşı karşıya kalan Paris şehrini kurtarmak için aksiyona giriyoruz. Gündüzleri diğer gençlerden farksız olan, geceleri süper güçlere sahip kahramanlara dönüşen karakterlerimize süper kötü Hawk Moth ve adamlarıyla olan mücadelelerinde yardımcı oluyoruz.

Miraculous Ladybug & Cat Noir Özellikleri:

  • Çatılar üzerinden atlayın.
  • Yolunuza çıkan engelleri atlatın.
  • Marinette (Uğur Böceği) veya Adrien (Kara Kedi) olarak oynayın.
  • Paris’i keşfederken sürprizler sizi bekliyor.
  • Güçlendirmeler toplayın.
  • Tehlikeli süper kötüler ile yüzleşin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Garfield Run

    Garfield temalı en iyi koşu oyunu
  • Jetpack Joyride APK

    Jetpack Joyride, jet motoruyla çalışan bir ceketle birlikte maceraya atılan kahramanımızı konu alan bir Android oyunudur.