Miya's Everyday Joy of Cooking

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Lezzetli Kore yemekleri pişirerek yeni tarifler öğreneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Özel tariflerden yararlanarak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve kendi mutfağınızda aşçılık yapacağınız Miya's Everyday Joy of Cooking, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, kendi mutfağınızda çalışarak birbirinden güzel yemekler yapmak ve müşterileri memnun ederek görevleri tamamlamaktır.

Oyunun bölümleri diyaloglar ve bulmacalardan oluşmaktadır. Onlarca şekil arasından uygun eşleştirmeleri yaparak ihtiyacınız olan puanları toplayabilir ve yeni tariflerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve farklı tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda restoranınıza gelen müşteriler için hazırlayabileceğiniz yüzlerce lezzetli yiyecek ve içecek çeşidi bulunmaktadır. Ayıca yemek tariflerine ulaşabileceğiniz onlarca zorlu eşleştirme ve bulmaca yer almaktadır.

Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Miya's Everyday Joy of Cooking, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Miya's Everyday Joy of Cooking

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
96.4 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli Kore yemekleri pişirerek yeni tarifler öğreneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız Miya's Everyday Joy of Cooking, ağız sulandıran lezzetli yemekler pişirerek müşterileri memnun edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Elle çizilmiş resimleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi restoranınızı açarak mutfağında şef aşçı olarak göreve başlamak ve birbirinden güzel yemekler yaparak seviye atlamaktır. Lezzetli Kore yemekleri pişirerek size verilen görevleri tamamlayabilir ve bulmacaları çözerek yeni tariflerin kilidini açabilirsiniz.

Oyun diyaloglardan ve çeşitli eşleştirmelerden oluşmaktadır. Aynı şekillerden oluşan blokları bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlayabilir ve ihtiyacınız olan puanları toplayabilirsiniz.

Oyunda mutfağınızda kullanabileceğiniz sayısız mutfak eşyası ve gıda ürünü yer almaktadır. Ayrıca yüzlerce lezzetli yemek tarifi ve bu tariflere ulaşmak için yararlanabileceğiniz onlarca bulmaca yer almaktadır.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen Miya's Everyday Joy of Cooking, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cooking Joy

    Hayalinizdeki mutfakta aşçılık yaparak lezzetli yiyecekler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cooking Joy 2

    Yemekler yapacağız.
  • Cooking Diary

    Restoran işleteceğiz.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.
  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.