MLB 9 Innings 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi beyzbol maçlarının sahne aldığı eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Beyzbol tutkunları için özel olarak tasarlanan ve profesyonel beyzbol ligleri tarafından resmen lisanslanmış olan MLB 9 Innings 19, mobil platformda spor oyunları kategorisinde boy gösteren ve 5 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan benzersiz bir yapımdır.

Çarpıcı 3D grafikleri ve gerçekçi oyuncu karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, size doğru süratle gelen topu takip etmek ve elinizdeki sopayla olabildiğince sert bir şekilde topa vurmaktır. Topu belirtilen çizgilerin dışına göndererek puanlar kazanabilir ve rakiplerinizi yenerek bir üst lige çıkabilirsiniz. Gerçek beyzbol oyuncularını kontrol ederek sanki sahada oynuyormuş gibi kendinizi oyuna kaptırabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Online modda güncel veriler eşliğinde oyuna devam edebilir ve onlarca takım arasında yerinizi alabilirsiniz.

Oyunda 30’dan fazla takım ve farklı seviyelerde birçok lig yer almaktadır. Ayrıca gerçek oyuncu tiplemeleri ve birçok farklı tasarıma sahip beyzbol sopası bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz MLB 9 Innings 19, ücretsiz olarak sunulan gerçekçi bir spor oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

MLB 9 Innings 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
869.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi beyzbol maçlarının sahne aldığı eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı alanda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan MLB 9 Innings 19, gerçekçi beyzbol maçlarına katılabileceğiniz ve hünerlerinizi sergileyerek rakiplerinizi alt edebileceğiniz profesyonel ligler tarafından lisansı verilmiş eşsiz bir oyundur.

Etkileyici 3 boyutlu grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, bir sopa yardımı ile süratle üstünüze gelen toplara vurmak ve topu belirtilen noktalara atarak puan toplamaktır. Oyunda gerçek beyzbol oyuncularını temsil eden karakterleri yönetebilir ve nefes kesen maçlara çıkabilirsiniz. Onlarca farklı takımdan dilediğinizde forma giyebilir ve üst liglere tırmanmak için mücadele edebilirsiniz. Online olarak güncel veriler eşliğinde oyuna devam edebilir ve eş zamanlı turnuvalara katılabilirsiniz.

Oyunda yer alan onlarca farklı takımdan ve oyuncudan dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca eşsiz tasarımlara sahip sayısız beyzbol sopasından yararlanarak en iyi vuruşlara imza atabilir ve rekor puanlara ulaşabilirsiniz. Spor oyunları arasında yer alan MLB 9 Innings 19 ile sizlerde beyzbol eğlencesine ortak olabilir ve farklı bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MLB 9 Innings 18

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB BUNT: Baseball Card Trader

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.
  • MLB Tap Sports Baseball 2020

    Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.
  • Elifoot 19

    Eğlenceli bir menajerlik deneyimi yaşayacağız.
  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.