MLB Tap Sports Baseball 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.

Mobil oyun dünyasına sayısız oyun kazandıran ve kazandırmaya devam eden Glu, MLB Tap Sports Baseball 2020 ile yine eğlenceli bir deneyimi oyunculara kazandırıyor.

Dünyanın çeşitli yerlerinde indirilen ve oyuncular tarafından ilgiyle oynanan MLB Tap Sports Baseball 2020’de birbirinden farklı beyzbol maçlarına katılacak ve şampiyon olabilmenin yollarını arayacağız.

Gerçekçi maç atmosferi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran oyun basit kontrolleri eşliğinde oyunculara gerçekçi bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Detaylı içeriklerinin yanı sıra günümüzdeki maçlardan da izler taşıyan oyun da, oyuncular transferler yapabilecek, en iyi oyuncuları takımlarında biriktirebilecek ve rakipleri karşısında daha güçlü olabilmek için çalışacaklar.

Dünya çapında liderlik sıralamalarının da yer aldığı oyun içerisinde resmi lisanslı ürünlerin yanı sıra günümüzdeki oyuncuları da bünyesinde bulundurarak sürükleyici bir beyzbol deneyimi sunuyor.

Doğukan Çağlakpınar

MLB Tap Sports Baseball 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
344.5 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.

Android ve iOS platformunda onlarca farklı oyuna sahip olan Glu şu sıralar beyzbol oyunları ile ön plana çıkmaya başladı.

Ünlü geliştiricinin en iyi oyunlarından bir tanesi olan ve günümüzde 40 milyon kayıtlı oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen MLB Tap Sports Baseball 2020 resmi lisanslı içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Oynaması ücretsiz olarak indirilip oynanabilen başarılı yapım da oyuncular en iyi oyuncuları takımlarına alacak, birbirinden farklı lig ve kupa maçların da boy gösterecek, şampiyon olabilmek için mücadele edecekler.

Takım sıralamalarının da yer aldığı oyun da çeşitli kupa maçlarına da katılarak gelir elde etmeye çalışacağız. Oyun içerisinde gerçekçi bir deneyim için taraftarlar ve diğer detaylar da oyuncuların karşısına çıkan içerikler arasında yer alıyor.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım, günümüzdeki en gerçekçi beybol oyunlarından bir tanesi olarak adından söz ettiriyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MLB BUNT: Baseball Card Trader

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Tap Sports Baseball 2016

    Tap Sports Baseball 2016, Android telefon ve tabletler için geliştirilen beyzbol oynama oyunudur.
  • MLB 9 Innings 18

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.
  • Franchise Baseball

    Beyzbol menajerliği yapacağız.
  • Franchise Baseball 2018

    Mobil cihazımızda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Baseball

    Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB 9 Innings 19

    Gerçekçi beyzbol maçlarının sahne aldığı eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.