MMX Hill Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.

Android ve İOS platformunda keyifle oynanan MMX Hill Dash, oyuncuları ücretsiz olarak eğlence dolu bir dünyaya götürüyor.

Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan oyunda, birbirinden farklı araç modelleri yer alıyor. Günümüzdeki yarış oyunlarında yer almayan pistleri kullanan yapım, alışılmışın dışına çıkarak oyunculara aksiyon ve adrenalin dolu bir ortam sunuyor.

Hutch Games imzası ile geliştirilen ve mobil platform oyuncularına sunulan yapımda, görsel efektler o kadar başarılı ki oyunculardan tam puan almayı başardı. Çeşitli mekanlar da offroad araçları kullanacağımız mobil oyunda, bizleri rekabet dolu bir ortam karşılıyor. Oyuncuların diledikleri araçları satın alabilir, yükseltebilir ve yarışları daha da eğlenceli bir hale getirebilirler. Gerçekçi fizik motorunun kullanıldığı oyunda, zorlu pistlerde yeteneklerimi gösterecek ve bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacağız.

Seviye sisteminin de yer aldığı oyunda, kolaydan zora doğru ilerleyecek ve ilerledikçe de aracımızın performansı yetersiz kalacak. Bu gibi durumlarda oyuncular araçlarının performanslarını arttırarak bu sorunun üstesinden gelecek. Alışılmışın dışındaki araç modelleri ile de dikkatleri üzerine çeken yapım, tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

MMX Hill Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Fantastik bir yarış dünyasına hoş geldiniz.

Android platformunu kasıp kavuran MMX Hill Dash, hız kesmeden İOS platformunda da yükselişe geçti. Hutch Games tarafından geliştirilen mobil oyun, alışılmışın dışına çıkarak oyuncuları hem rekabet hem de eğlence dolu bir dünyaya götürüyor.

Birbirinden farklı zorluklardaki pist seçenekleri ile dikkatleri üzerine çeken yapım, oyunculara devasa kamyonlar ile yarış yapma imkanı veriyor. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan yapım, grafikleri ile de oyun severlerden tam puan almayı başardı. Sürükleyici yapısı ile oyuncular için adeta bağımlılık etkisi yaratan MMX Hill Dash, oyunculara araçlarını kişiselleştirme imkanı da veriyor.

Oyun içerisinde dileyen herkes seçtiği aracın performansını yükseltebilir ve kişiselleştirebilir. Basitten zora doğru ilerleyen yapımda, seviyeler arasında çeşitli zorluklar bulunmaktadır. Offroad tarzında bir yarış imkanı veren mobil oyunda, çeşitli rampalardan geçecek ve bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacağız.

Gerçek zamanlı olarak yarışlara katılacağımız oyunda, dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve en iyi şoförün biz olduğunu ispatlayacağız. MMX Hill Dash, mobil platformlar için ücretsiz bir yarış oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • MMX Hill Climb

    MMX Hill Climb, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kaliteli görsellere sahip online off-road yarışı oyunu.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.
  • Hill Racer

    Rengarenk toplar ile keyifli yarışlar sizleri bekliyor.
  • All Terrain: Hill Trials

    Farklı araç modellerini süreceğiz.
  • Hill Racing PvP

    Hill Racing PvP ile akıllı cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Zombie Crush Hill Road Drive

    Zombileri ezeceğiz.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.