MoneyFarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Para ve elmas gibi kıymetli ürünlerin çiftliklerini kuracağınız eşsiz bir oyundur.

Para üreten çiftlikler kurarak servetinizi artırabileceğiniz ve seviye atladıkça elmas gibi değerli madenlerin çiftliklerini kurabileceğiniz MoneyFarm, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyudur.

Basit ve sade grafikler ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, para üreten dev çiftlikler inşa ederek sürekli olarak para kazanmak ve ilerleyen seviyelerde yeni kaynaklar üreterek servetinizi katlamaktır. Paraları tarlalara ekerek çoğalmalarını sağlayabilir ve kazancınızı sürekli artırabilirsiniz.

Seviye atladıkça elmas, altın ve daha onlarca kıymetli madenin kilidini açabilir ve bu ürünleri çoğaltabilecek yeni çiftlikler kurabilirsiniz. İlginç konusu ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunu online platformda oynayarak yeni rekorlar kırabilir ve dünya sıralamasında adınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Elmas, altın, para, mücevher ve daha onlarca kıymetli eşyayı seri bir şekilde üreterek eşsiz bir servete sahip olabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz MoneyFarm ile sizde paraya doyabilir ve stres atabilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

MoneyFarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Para ve elmas gibi kıymetli ürünlerin çiftliklerini kuracağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyunculara hizmet veren ve bağımlılık yapıcı bir özelliği bulunan MoneyFarm, para üreten çiftlikler inşa ederek seri üretime geçeceğiniz ve servetinizi her geçen dakika artırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve göz yormayan renk tasarımı ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, para üretmek için özel tarla ve çiftlikler kurarak sürekli bir kazanç sağlamak ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir.

İlerleyen bölümlerde elmas, altın, mücevher ve daha onlarca değerli eşyanın kilidini açarak yeni üretim merkezleri kurabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz.

Oyunda tarlalara ekerek seri üretime geçeceğiniz elmas, para, altın, gümüş, mücevher ve daha onlarca kıymetli kaynak yer almaktadır. Online olarak oynayacağınız bu oyunda dilediğiniz ürünü üreterek servetinizi artırabilir ve paraya doyabilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan MoneyFarm, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.