Monkey King Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Monkey King Escape başarılı bir sonsuz koşu oyunudur

Monkey King Escape ünlü oyun geliştiricisi Ubisoft tarafından yayınlanmış olan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Monkey King Escape, bu türün ön popüler oyunlarından olan Subway Surfers'a oldukça dişli bir rakip olarak öne çıkıyor. Oyunda Maymun Kral adlı kahramanımızın kaçış hikayesine tanık oluyoruz. Maymun Kral oyun boyunca güçlü Jade İmparatoru tarafından yakalanmaya çalışılıyor. Bu iş için ordularını Maymun Kral üzerine salan İmparator elinden geleni ardına koymuyor. Biz de bu heyecan dolu maceraya ortak oluyoruz ve Maymun Kral'ı yönlendirerek kaçmasına yardımcı oluyoruz.

Monkey King Escape'in klasik sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha zengin bir içeriğe sahip olduğunu söyleyebilirim. Oyunda sadece koşmak, zıplamak, yerden kaymak ve altınları toplamak yerine farklı hayvanlara dönüşerek onların yetenekelerinden faydalanabiliyor, kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyoruz. Oyun içerisine birçok gizli bölüm ve oynanabilir ek kahraman yerleştirilmiş. Oyunda başarılar kazandıkça bu kahraman ve bölümlerin kilidini açabiliyoruz.

Oldukça renkli ve kaliteli grafiklerle donatılmış Monkey King Escape bolca aksiyon ve heyecan içermekte.

Can Erdil Şentürk

Monkey King Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Monkey King Escape sonsuz koşu oyunu türünde bir mobil oyundur

Monkey King Escape oyunculara popüler sonsuz koşu oyunu Subway Surfers'tan çok daha zengin bir oyun yapısı sunan bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Monkey King Escape'de Maymun Kral adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Güçlü ve acımasız Jade İmparatoru tarafından yakalanmaya çalışılan Maymun Kral, İmparator'dan kurtulabilmek için İmparator'un ordularıyla yüzleşmek ve hayatı pahasına kaçmak zorunda kalıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz ve maceraya dahil oluyoruz.

Monkey King Escape, Subway Surfers ile karşılaştırıldığında daha dinamik bir oynanışa sahip. Oyunda engellerin üzerinden zıplamanın, alttan kaymanın, sağa-sola kaçmanın ve altınları toplamanın yanında fakrlı hayvanlara dönüşerek uçabiliyor ve özel güçlerimizi kullanabiliyoruz. Oyunda belli engelleri aşmak için dönüşüm geçirmemiz ve dönüştüğümüz hayvanların özel yeteneklerinden faydalanmamız gerekiyor. Ayrıca heyecan dolu bölüm sonu canavarları da oyuna renk katmakta.

Monkey King Escape göze hoş görünen grafiklerle donatılmış bir mobil oyun. Oyun içerisine birçok gizli bölüm ve oynanabilir ek kahramanlar yerleştirilmiş. Oyunu oynadıkça ve başarı kazandıkça bu gizli bölümleri ve ek kahramanları açabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Monkey Escape

    Tiny Monkey Escape, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Monkey King: Havoc in Heaven

    Binlerce oyuncu arasına katılın!
  • Doors&Rooms: Escape King

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Monkey Boxing

    Monkey Boxing eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir dövüş oyunudur.
  • Jungle Monkey 2

    Jungle Monkey 2, ücretsiz olarak sunulan bir platform oyunu.
  • Super Boost Monkey

    Super Boost Monkey, pedallı helipkopter kullanabilen bir maymunu kontrol ettiğiniz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Jungle Monkey Kong

    Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.
  • Jungle Monkey Run

    Jungle Monkey Run platform tarzı koşu oyunlarından keyif alan herkesin denemek isteyeceği türden bir oyun.