Monster Fishing Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Monster Fishing Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Dev deniz canavarlarıyla mücadele ettiğiniz oyunda gizemli denizlere açılarak canavarları yakalamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Monster Fishing Legends ile reflekslerinizi sınıyor ve yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Derin denizlerdeki korkunç canavarlarla mücadele ettiğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyundur. Canavar yakalama oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda açık denizlere yelken açmanız gerekiyor. Canavarları yemleyerek yakalamanız gereken oyunda becerilerinizi de sınamalısınız. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de çok iyi kullanmalısınız.

Monster Fishing Legends oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Monster Fishing Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
352 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Monster Fishing Legends, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

Dev deniz canavarlarıyla mücadele edip gizemli denizlere açılarak canavarları yakalamaya çalıştığınız oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda korkunç canavarları yakalamaya çalışıyorsunuz. Canavar yakalama oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda açık denizlere yelken açmanız gerekiyor. Canavarları yemleyerek yakalamanız gereken oyunda becerilerinizi de sınamalısınız. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de çok iyi kullanmalısınız. Basit bir oynanışa da sahip olan oyunda keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz.

Monster Fishing Legends oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flappy Monster

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu.
  • Fishing Paradiso

    Zevkli bir balık tutma oyunu
  • Magic VS Monster

    Canavarları vurmak için sihirli langırtı kaydırın.
  • Monster Flash

    Monster Flash çok basit bir yapıyı harika görseller ve oynanışla harmanlamış, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu