Monster Girl Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli aksesuarlar ve kıyafetlerden yararlanarak sevimli canavarlar tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi tasarladığınız sevimli canavarları dilediğiniz gibi giydirebileceğiniz ve çeşitli aksesuarlarla donatarak canavarlarınıza farklı bir görünüm katabileceğiniz Monster Girl Maker, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve komik canavar figürleriyle dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, hayal gücünüzün sizde uyandırdığı canavar karakterlerini tasarlayarak onları çeşitli aksesuarlarla ve ilginç kıyafetlerle donatarak kendi canavarınızı oluşturmaktır.

Dilediğiniz karaktere dilediğiniz yüz ifadesini verebilir ve yaratıcılık konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Karakterlerin saçlarını, dudaklarını, kulaklarını, burunlarını, gözlerini ve daha birçok yüz ayrıntısını istediğiniz gibi şekillendirebilir ve sevimli canavarlar yaparak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Seviye atladıkça puan toplayabilir ve bu sayede canavarları oluştururken kullanabileceğiniz yeni aksesuar ve kıyafetlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilen Monster Girl Maker, kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Monster Girl Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli aksesuarlar ve kıyafetlerden yararlanarak sevimli canavarlar tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak birbirinden sevimli canavar karakterleri tasarlayabileceğiniz Monster Girl Maker, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve ilginç canavar figürleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak kendi canavarlarınızı tasarlamak ve görevleri tamamlayarak ödüller kazanmaktır.

Zihninizde canlandırdığınız her türlü canavar karakterini oluşturabilir ve puan toplayarak seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede canavar tasarımında kullanabileceğiniz yeni objelerin ve aksesuarların kilidini açabilirsiniz.

Canavarlarınızın saçını, ağzını, burnunu, gözünü, dudağını, kulağını, dilini ve ten renklerini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca farklı renklerdeki yüzlerce kıyafetten ve sayısız aksesuardan yararlanarak canavarlarınıza istediğiniz görünümü verebilir ve amacınıza ulaşabilirsiniz.

Sürükleyici bölümleri ve ilgin konusu ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Monster Girl Maker, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanana eğlenceli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tofu Girl

    Karakterimizi dengede tutmaya çalışacağız.
  • Moe Girl Cafe 2

    Dev bir restoranda müdürlük yaparak tüm işlerin yönetimini ele alacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Monster Battles

    Birbirinden farklı canavarları eğitmeye çalışacağız.
  • Monster Blasters

    Gerçek zamanlı PvP savaşları yapacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.