Montessori

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Montessori çocuklar için geliştirilmiş eğlenceli oyunlardan bir tanesidir ve çocukların zihinsel gelişimini destekleyici içerikler sunmaktadır.

Montessori özellikle çocuklara hitap eden bir eşleştirme oyunudur. Çocukların düşünsel yeteneklerini geliştirmek üzere geliştirilmiş olan Montessori sayesinde çocuklar hem eğleniyor hem de çevrelerindeki nesneleri tanıma fırsatı yakalıyor.

Oyunda farklı tipte bölümler bulunuyor. Bu bölümlerde çocuklardan birbiriyle alakalı nesneleri eşleştirmeleri isteniyor. Örneğin güneş ile güneş gözlüğünü, lamba ile ampulü... Bu tarz oyunlar sonucunda çocuklar birbiriyle alakalı olan nesneleri tanıyarak zihinsel gelişimleri destekleniyor.

Montessori onlarca farklı sanatsal çizime ev sahipliği yapıyor. Renkli ve çocuksu arayüzü her çocuğun hoşuna gidecek ve ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış. Oyun İngilizce olmasına rağmen kurallar çok basit olduğundan dolayı İngilizce bilmeyenlerin dahi zorlanacağını düşünmüyorum.

Eğer çocuğunuzun zihinsel gelişimini destekleyip çevresindeki nesneleri daha iyi tanımasını istiyorsanız, Montessor'yi denemenizde yarar var.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan iOS Oyunu: 4-6 yaş çocuklar için eğitici, eğlendirici mobil oyun
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum, 4 yaş ve üzeri çocukları okul öncesi eğitim ortamına hazırlıyor
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunacak eğlenceli ve eğitici bulmacaları inceleyebilirsiniz.
  • Pastel Girl

    Sevimli bir çocuk oyunu
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un yeni bilgi yarışması oyunu
  • TRT Kare Havalimanında

    TRT Çocuk'un sevilen kahramanlarıyla uçak yolculuğuna hazırlanın.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo iOS İndir (iPhone iPad Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz eğlenerek yeni kelimeler öğrenecek!
  • Alpi

    Okul öncesi çocuklara matematiği sevdiriyor.