Monthly Idol

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence sektörüne giriş yaparak kendi ekibinizi kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

İnsanları eğlendirmek için yetenekli dansçılardan ve ses sanatçılarından oluşan dev bir ekip oluşturacağınız ve çeşitli gösteriler düzenleyerek para kazanacağınız Monthly Idol, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit grafikleri ve anlaşılır menü tasarımı ile zorlanmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kadın ve erkek sanatçılardan oluşan büyük bir ekip oluşturmak ve farklı alanlarda sahne alarak insanları eğlendirici programlar düzenlemelisiniz.

Programlarda ünlü olarak daha fazla sahne alma fırsatı yakalayabilir ve kazancınızı artırarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı alanlarda yeteneklere sahip yüzlerce kadın ve erkek karakter yer almaktadır. Dilediğiniz karakterleri seçerek yıldızlardan kurulu dev bir ekibe sahip olabilir ve eğlence programları düzenleyerek seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Monthly Idol ile sizde haylinizdeki eğlence grubunu kurabilir ve yeni bir sektöre atılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Monthly Idol

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
194.5 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence sektörüne giriş yaparak kendi ekibinizi kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Monthly Idol, eğlence sektörüne atılarak insanların gönlünü fethedecek çeşitli gösteriler düzenleyeceğiniz ve ünlü olma yolunda ilerleyeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı yeteneklere ve özelliklere sahip kadın ve erkek karakterlerden kurulu dev bir gösteri grubunu yönetmek ve çeşitli yerlerde sahne alarak para kazanmaktır. Seviye atladıkça ekibe yeni sanatçılar ve dansçılar katabilirsiniz.

Ayrıca ekipteki üyeleri geliştirerek daha başarılı performanslar sergileyebilir ve izleyicilerin beğenisini toplayabilirsiniz.

Oyunda eğlence ajansınızı kurabileceğiniz çeşitli stüdyolar ve sahneler yer almaktadır. Ayrıca ajansınızda çalışacak sayısız müzisyen, dansçı ve şarkıcı bulunmaktadır.

Dilediğiniz karakterleri seçerek kendi ekibinizi kurabilir ve eğlence sektörüne ilk adımı atabilirsiniz. Mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Monthly Idol ile sizde farklı bir deneyim kazanabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • K-POP Idol Producer

    TV Showları yapacağız.
  • Beauty Idol: Fashion Queen

    Birbirinden güzel mankenler tasarlayarak güzellik yarışmalarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.