Moonshades

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Eski tip bir rol dünyası oyuncuları bekliyor.

Sayısız mobil oyuna sahip olan geliştiricilerden bir tanesi olan BaldrickSoft Games yepyeni oyunlar ile piyasaya giriş yapmaya devam ediyor.

Son olarak Moonshades adındaki rol oyunu ile oyuncuların karşısına çıkan ünlü geliştirici ekip, yeni oyunu ile heyecanı da beraberinde getiriyor.

Orta dereceli grafik açılarına sahip olmasına rağmen oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunan Moonshades 3D grafik açılarına ev sahipliği yapıyor.

Oyunculara eski RPG deneyimi sunmak isteyen ve bu alanda pek çok içeriğe sahip olan yeni yapım da korkunç ve bir o kadar da ürkütücü zindanlar, birbirinden farklı canavarlar yer alıyor. Her zindan da oyuncuları farklı zorluklar ve tehlikeler beklerken oyuncular bu zorlukları aştıklarında da çeşitli sürprizler ile karşılaşacaklar.

Efsanevi ve fantastik onlarca farklı yaratığa ev sahipliği yapan rol oyunu, fantezi dünyası ile beğenileri kazanmaya devam ediyor.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım, 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Moonshades

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
353.4 MB DOSYA BOYUTU

Eski tip bir rol dünyası oyuncuları bekliyor.

Mobil rol oyunları arasına katılan ve oynaması ücretsiz olarak karşımıza çıkan Moonshades beğenileri kazanmaya devam ediyor.

Eski RPG deneyimini yıllar sonra oyunculara yeniden sunan Moonshades ücretsiz yapısı ile her kitleden oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.

3D grafik açılarının yer aldığı yapım içerisinde oyuncular birbirinden zorlu zindanlar içerisinde ilerlemeye çalışacaklar. Çok sayıda farklı tehlike ile yüzleşecek olan oyuncular efsanevi ve bir o kadar da sürükleyici bir oynanış ile karşılaşacaklar.

Hayati rollerin yer aldığı yapım da tehlikelerin sonu gelmeyecek. Farklı bulmacaların da yer alacağı bir atmosfer de hem aksiyon hem de gerilim dolu anlar yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana oyuncular tarafından olumlu olarak değerlendirilen başarılı yapım, günümüzde 500 binden fazla oyuncuya ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.