Mopar Drag N Brag

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi yarışlar yapacağız.

Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan Mopar Drag N Brag, yarış oyunları arasında oldukça popülerdir. 


Minicades Mobile tarafından geliştirilen ve yayınlanan Mopar Drag N Brag, oyunculara birbirinden farklı pistlere çeşitli yarışlar yapabilme imkanı veriyor. Bünyesinde çok sayıda farklı araç modeline sahip olan oyun, Android ve İOS platformunda oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunuldu. Oyun içerisinde araçlarımıza modifiye yapabilecek ve kişiselleştirebileceğiz.


Oyuncular beğendikleri araçların istediklerini yerini değiştirebilir ve kendi zevkine göre tasarlayabilirler. Benzersiz araç modelleri ile karşımıza çıkan mobil yarış oyunu, sürükleyici yapısı ile mobl platformda oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Google Play incelemelerinden 4.2 gibi bir inceleme puanı alan yapım, 3D grafiklere ve gerçekçi fizik kurallarına sahip olan oyun, oldukça eğlenceli bir yapıya sahiptir. 


Oyun içerisindeki amacımız en iyi sürücü olabilmektir. Ancak bu o kadar da kolay bir yapı ile karşımıza çıkmayacak. Oyuncular farklı sürücüler ile karşı karşıya gelecek ve gerçekçi bir rekabet ortamında yer alacaklar. Bu ortamda araçların performansı hayati önem taşıyacak. Liderlik için yarışacağımız oyunda, gerçek bir atmosfer yer alacak. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Mopar Drag N Brag

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
169 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir rekabet dünyasına gireceğiz.

Mobil yarış oyuncularına özel olarak geliştirilen Mopar Drag N Brag, tamamen ücretsiz bir yarış oyunudur. 


İki farklı platformda keyifle oynanan mobil yarış oyunu, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır. Kaliteli grafikleri ve benzersiz modifiye araçları ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunan yapım, beraberinde de oyunculara çok sayıda farklı araç modelleri sunuyor. 


Oyun içerisinde yarış aracımızı özelleştirebilir ve kendi tarzımıza uygun modifiye seçeneklerini kullanabiliriz. Oyuncular yarışlarda yanlayabilir ve drift yapabilirler. Çok sayıda benzersiz araç ile yarışma imkanı sunan oyun, Google Play’de 4.2 gibi bir inceleme puanına sahip olarak karşımıza çıktı. 
3D grafiklere sahip olan Mopar Drag N Brag, gerçekçi performans ve fizik motoruna sahiptir. Oyunda aracımıza nitro takabilir ve pistlerde motor sesimizi daha gür bir şekilde duyurabiliriz. Buna ek olarak seçtiğimiz araçları da dilediğimiz gibi yükseltebilecek ve en iyi performansı alabileceğiz. Tescilli markalar ile yarış deneyimi tadacağımız oyunda, sürükleyici bir yapı yer alıyor. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Door Slammers 1

    Gerçek zamanlı drag yarışlarına katılacağız.
  • Door Slammers 2

    Benzersiz drag yarışları ile adrenaline doyacağız.
  • Pro Series Drag Racing

    Eşsiz tasarımlara sahip birbirinde hızlı araçlarla zorlu parkurlarda yarışarak birincilik mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Door Slammers 2 Drag Racing

    Eşsiz tasarımlara sahip onlarca araç ile nefes kesen yarışlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Drag Racing 2

    Drag yarışlarına katılacağız.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Skid Rally: Drag, Drift Racing

    Keyif dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.