Morphite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Gezegenler arası macera dolu savaşlar yapabileceğiniz keyifli bir oyundur.

İlginç bir konu üzerine uyarlanan Morphite, mobil oyun platformunda macera kategorisinde yer almaktadır. Çeşitli gezegenlerde macera dolu zor bir hayat sizleri bekliyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve efektlerin yanı sıra, birbirinden güzel 50 farklı fon müziği ile sıkılmadan oynayabilirsiniz. Geçmişin sırlarını çözmeyi amaç edinen bu oyunda, yeni bölgeler keşfederek farklı gezegenlere yolculuk yapabilirsiniz. Uzayda yapacağınız bu seyahatte egzotik yaratıklar ve çeşitli canlılarla karşılaşmanız mümkün.

Oyun içerisinde onlarca farklı yaratık türlerinin, korkunç mağaraların, nehirlerin, gezegenlerin yanı sıra, çeşitli şok silahları, ışın kılıçları ve birçok farklı savaş teçhizatı yer almaktadır. Uzay geminiz ve askerleriniz ile gezegen savaşları yaparak ganimetlere ve yeni kaynaklara ulaşabilirsiniz. Geniş bir uzay haritası üstünde yeni bölgelerin kilitlerini açabilir ve gezegenlere savaş açabilirsiniz. Savaşlarda başarılı olmak için silahlarınızı ve uzay geminizi geliştirmelisiniz.

Yüz binlerce macera tutkununun keyifle oynadığı ve ücretsiz olarak erişebildiği Morphite, Android ve İOS sürümleri iki platformda da sorunsuz bir şekilde çalışan eşsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Morphite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
807.7 MB DOSYA BOYUTU

Gezegen savaşları yapabileceğiniz muazzam bir macera oyunudur.

Sıradan macera oyunlarından farklı olarak tasarlanan ve gezegenler arası keyifli bir yolculuk yapma imkanını sunan Morphite, Android ve İOS sürümlü tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz muazzam bir oyundur. Farklı gezegenlerde yaşayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Etkili grafikler ve görüntü efektleri ile desteklenen bu oyunda, onlarca farklı fon müziğini dinleme imkanına sahipsiniz. Oyunda, geçmiş yaşantılarda neler olduğunu bulmak amaçlanmıştır. Yeni gezegenlere ve kara deliklere rastlayabileceğiniz keyifli bir seyahate çıkmanın zamanı geldi. Uzaylı yaratıklar ve egzotik canlılar ile karşılaşabilir ve onlarla savaşabilirsiniz. Gezegenler arası savaşlar yaparak ganimet ve kaynaklar toplayabilirsiniz.

Oyun içerisinde birbirinden farklı yaratıklar, mağaralar, nehirler, gezegenler yer almaktadır. Ayrıca savaşlarda kullanabileceğiniz ışın kılıçları, şok silahları ve birçok farklı savaş aleti bulunmaktadır. Kendinize ait uzay geminiz ve silahlarınızı geliştirerek savaşlardan zaferle dönebilirsiniz. Büyük bir gezegen haritası üzerinde yeni yerler keşfederek çeşitli kaynaklara ulaşabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyun severin tutkuyla oynadığı Morphite, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.