Moshling Rescue!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME

Moshling Rescue! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.

Eşleştirme oyunları özellikle tablet ve akıllı telefonların sınırlı kapasitedeki ekranları üzerinde oynanabilecek en iyi oyun kategorileri arasında. Bu kategorilere bir de kule savunma oyunlarını eklemek mümkün.

Oyuna dönecek olursak; Moshling Rescue! aynı objeleri yan yana getirerek ekranı temizlemeye çalıştığımız bir eşleştirme oyunu. Oyunda çok sayıda farklı tasarıma sahip bölüm bulunuyor. Farklı tasarımlara yer verilmiş olması oyundan alınan keyfi artırırken tekdüzeliğin önüne geçiyor.

Geri bildirimi iyi ve problemsiz çalışan kontrolleri kullanmak çok kolay. Zaten fazla bir aksiyon içerisine girmediğimiz için kontroller oyun yapısına doğrudan etkide bulunmuyor. Yerini değiştirmek istediğimiz taşların üzerine tıklayıp diğer taşa da tıkladığımız bunlar kendi arasında yer değiştiriyor. Kontrollere ek olarak grafikler de başarılı bir seviyede yer alıyor. Türün diğer oyunlarını da hesaba kattığımızda Moshling Rescue!‘yu kaliteli bir seçenek olarak değerlendirebilirz.

Eşleştirme oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz ücretsiz bir alternatif arıyorsanız Moshling Rescue!‘yu denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Moshling Rescue!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Moshling Rescue! eğlenceli bir atmosfere sahip olan ve tamamen ücretsiz olarak sunulan bir eşleştirme oyunudur.

Moshling Rescue! son günlerde oldukça popüler hale gelen eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan bir oyun. Son derece bağımlılık yaratan bir atmosfere sahip olan oyunda benzer objeleri yan yana getirerek ekranı temizlemeye çalışıyoruz.

Oyunun en dikkat çekici noktaları arasında farklı modlar sunması yer alıyor. Bu modlar oyunculara farklı deneyimler sunuyor ve oyunun tekdüze hale gelmesine engel oluyor. Eşleştirme oyunlarının genelinde görmeye alıştığımız gibi Moshling Rescue!‘da da Facebook desteği sunulmakta. Bu özelliği kullanarak arkadaşlarınızı oyuna davet edebilir ve birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

100 adet bölüme sahip olan oyunda yer alan bulmacaların her biri farklı tasarıma sahip. Dolayısıyla her bölümde çözmeniz gereken noktalar ayrı. Bu bölümleri geçtikçe sevimli dostlarımızı kurtarıyoruz.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak gösterebileceğimiz Moshling Rescue! bu oyun kategorisini sevenler tarafından denenebilecek alternatifler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Mole Rescue

    Mole Rescue, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde köstebeklere yardım ederek yuvalarını bulacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Bird Rescue

    Bird Rescue, oyundaki amacınızın blokları yok ederek kuşları kurtarmak olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Rescue Quest

    Rescue Quest, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların eğlenerek oynayabilecekleri bir yapım.
  • Bubble Zoo Rescue

    Bubble Zoo Rescue ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Forest Rescue

    Forest Rescue, kendine özel bir tema ve konuya sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android üçlü eşleme oyunu.