Mr. Car Drifting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Drift yarışlarına katılıyoruz!

Mr. Car Drifting, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz araba yarışı oyunu. Ufak boyutlu olmasına karşın yüksek kalitede grafik ve seslere sahip olan drift (yanlama) odaklı yarış oyununda modern veya klasik arabalardan birini seçip farklı modlarda oynuyorsunuz. Drift yarışlarını seviyorsanız, bu oyuna bir göz atın derim.

Mobil platformda en çok indirilip oynanan drift yarış oyunu CarX Drift Racing’e oldukça benzemesiyle dikkat çeken Mr. Car Drifting’de garajda her detayını görebildiğiniz modelleme harikası yarış arabalarıyla tozu dumana katıyorsunuz. Bitiş çizgisine en yüksek drift skorunu yaparak ulaşmaya çalıştığınız Drift Mode, bitiş noktasına en kısa sürede varmaya çalıştığınız Süre Sınırlı Mod, görev sınırının olmadığı becerilerinizi geliştirmenizi sağlayan Eğitim Modu, seviyenizi ilerletmek ve en yeni araçları almak için çeşitli yarışlara katıldığınız Yarışma Modu oynanabilir modlar arasında. Her yarış sonrasında arabanız için yeni lastikler, akslar, boyaların kilidini açıyor, performansını geliştiriyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Fanatics

    En iyi arabalarla yanlayın.