Munchkin Match: Magic Home Building

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Farklı şekle sahip onlarca şeker yığınlarının arasından eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz ve haylinizdeki evi tasarlayabileceğiniz Munchkin Match: Magic Home Building, klasik kategoride yer alan eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı şekle ve renge sahip blok yığınlarını uygun şekillerde eşleştirerek puan biriktirmek ve çeşitli ev eşyaları satın almaktır. En az 3 aynı renkte ve şekildeki blok parçasını bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlayabilir ve eviniz için ihtiyacınız olan tüm eşyaların kilidini açabilirsiniz. Keyif verici eşleştirmeleri ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde kalp, top, çiçek, küp ve daha onlarca farklı şeker yığını yer almaktadır. Bu şekilleri uygun bir biçimde eşleştirerek koltuk, masa, şömine, abajur ve daha birçok ev eşyasını satın alabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve keyifli dakikalar geçirebileceğiniz Munchkin Match: Magic Home Building, kaliteli bir eşleştirme oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Munchkin Match: Magic Home Building

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
368.4 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Onlara farlı şekle ve renge sahip şeker yığınlarını eşleştirebileceğiniz ve hayalinizdeki evi dekore edebileceğiniz Munchkin Match: Magic Home Building, binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarına hizmet veren bu oyunda yapmanız gereken, farklı renkte ve şekildeki blokları bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve puan toplamaktır. En az 3 aynı renge ve şekle sahip olan şeker bloklarını birleştirerek blokları azaltabilir ve puan biriktirerek çeşitli ev eşyalarını satın alabilirsiniz. Bu sayede hayalinizdeki evi inşa edebilir ve içini dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı eşleştirme bölümü ve birçok ev eşyası yer almaktadır. Aynı şekildeki blokları yan yana ya da alt alta getirerek eşleştirmeleri tamamlayabilir ve çeşitli objelerin kilidini açabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz. Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunanan Munchkin Match: Magic Home Building ile sizlerde eğlenceli anlar yaşayabilir ve günün stresini atabilirsiniz. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Treasure Match 3

    Treasure Match 3 ile antik kalıntıları bulmaya çalışacağız.
  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.
  • Backyard Bash: New Match 3 Pet Game

    Eşleştirme bulmacaları çözerek hayalinizdeki çiftliği inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Magic City

    Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Idle Magic

    Birbirinden güçlü yüzlerce askeri ordunuza katabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Decurse-A New Magic Farming Game

    Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.