MUTANT ROADKILL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,116 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

MUTANT ROADKILL oldukça başarılı ve eğlenceli bir Android oyunudur.

MUTANT ROADKILL aksiyon ve yarış öğelerini çok başarılı bir şekilde birleştiren ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur.

Özel bir yarış oyunu olan MUTANT ROADKILL'de nükleer savaş sonrası yıkılıp dökülmüş alternatif bir dünyada hayatta kalma çabamız konu alınmaktadır. Bu alternatif dünyanın her yeri mutantlar ve nükleer aktivite sonucu ortaya çıkmış birçok farklı tehditlerle kuşatılmıştır. Biz bu tehlike dolu ortamdan kurtulmak için arabamıza atlamalı ve yola koyulup bütün engelleri aşarak özgürlüğe adım atmalıyız.

Yolculuğumuz sırasında şehir kalıntıları ve araba çöplükleri gibi ortamlardan geçerken mutantlar önümüze atlayacak ve bizi engellemeye çalışacak. Fakat biz tamamen savunmasız değiliz. Öncelikle aracımızın sunduğu yüksek hıza güvenmeli, aracımıza monte edilmiş silahları kullanarak yolumuz üzerindeki bize engel olmaya çalışan mutantları öldürmeli ve nitromuz sayesinde kritik durumlardan hızlıca sıyrılmalıyız. Oyun bu yapısıyla büyük bir çeşitlilik ve heyecan sunmaktadır. Kolay kontroller ise oyunun güzel atmosferini ve yaratıcı oyun yapısını destekliyor.

MUTANT ROADKILL oldukça hoş ve stil sahibi garfiklere sahiptir. Nükleer savaşın kalıntılarını çok iyi bir şekilde yansıtan grafik motoru hafiften çizgi roman havası sağlamaktadır. MUTANT ROADKILL'de ilerledikçe ve altın kazandıkça daha iyi araçlar satın alabiliyoruz ve bu araçları güçlendirebiliyoruz. Nitro ve elektro şok gibi acil durum çekicimiz olarak görev yapan özel yetenekler ise oyundan daha fazla keyif almamızı sağlıyor.

Oyunun atmosferine, grafiklerine ve oynanış yapısına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

MUTANT ROADKILL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Mutant Roadkill oldukça eğlenceli ve kendine has bir havaya sahip bir iOS oyunudur

Mutant Roadkill aksiyon ve yarış öğelerini oldukça eğlenceli bir şekilde harmanlayan ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS oyunudur.

Bir nükleer savaş sonrası yaşananları konu alan oyunda nükleer patlamanın ardından geride kalan yıkıntılardan oluşan bir dünyaya yolumuz düşüyor. Bu dünyada yayılan radyasyon sonucu insanlar ve diğer canlılar mutasyon geçirmiş ve korkunç yaratıklara dönüşmüşlerdir. Biz ise hayatta kalan az sayıda kişiden biri olarak kendimizi bu tehlike dolu çevreden kurtararak özgürlüğümüze kavuşmaya çalışıyoruz.

Özgürlüğümüze kavuşmak için aracımızı atlıyoruz ve önümüze çıkan mutantları yok ederek ilerliyoruz. Aracımızın hızı yanında güvenebileceğimiz bir diğer özelliği de silahlarıdır. Silahlarla donatabildiğimiz aracımızla mutantları bize yaklaşmadan öldürebilmekteyiz. Farklı araçlar kullanabildiğimiz oyunun bu yapısı oyuna çeşitlilik kazandırmakta ve onu sıradan bir yarış oyunu olmaktan kurtarmaktadır.

Oyunun çizgiroman havasını yansıtan grafikleri oldukça iyi iş çıkarmakta. Nitro, elektro şok gibi özelliklerle desteklenen zengin oynanış yapısı grafiklerle birleşerek oyunu başarılı bir yapım yapıyor. 

Eğer oyunla ilgili fikir sahibi olmak isterseniz oyunun kısa tanıtım videosunu seyredebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Roadkill 3D

    Zombie Roadkill 3D hem shooter hem de sonsuz araba yarışı dinamiklerini başarıyla birleştiren bir zombi avlama oyunudur.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Mutant Fighting Cup

    Mutant Fighting Cup, rol yapma oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken bir seçenek.
  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power

    Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, Ninja Kaplumbağalar'ın yerine geçip kötülerle dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run ile Ninja Kaplumbağalar'ın heyecan dolu maceralarına tanık oluyoruz
  • TMNT: Mutant Madness

    TMNT: Mutant Madness Android İndir: Efsanevi çizgi film Ninja Kaplumbağalar'ın mobil oyunu