My Free Farm 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.

İlk versiyonu ile kısa zamanda milyonlarca oyuncuya hitap eden My Free Farm ikinci sürümü ile gündeme geldi.

Mobil macera oyunları arasına yeni dahil olan ve oyunculara mobil platformda gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunan My Free Farm 2 tamamen ücretsiz olarak oynanıyor. Rengarenk içeriklere sahip olan yapımda oyuncular tarla ekebiliyor, hayvanlar besleyebiliyor ve çiftliklerini süsleyebiliyorlar. Hayalimizdeki çiftliğimizi yaratacağımız oyunda 20 çeşit farklı bitkiyi dikebilecek ve yetiştirebileceğiz.

8 farklı hayvan türünü besleyebileceğimiz oyunda 15 farklı üretim alanında mallarımızı işletebileceğiz. 80 çeşit farklı mal üreteceğimiz oyunda müşterilerin vermiş oldukları siparişleri zamanında yetiştirmeye çalışacağız.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım şuanda aktif olarak 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. 17 Aralık’tan bu yana kitlesini artıran yapım kaliteli grafik açılarına sahip. Upjers GmbH tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

My Free Farm 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
331.8 MB DOSYA BOYUTU

Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.

Upjers GmbH tarafından geliştirilen My Free Farm 2 mobil platformda ilk versiyonu ile milyonlara ulaşmayı başarmıştı.

Mobil macera oyunları arasında yer alan ve oyunculara gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunmayı hedefleyen yapımda oyuncular 20 farklı bitkiyi ekebilecek ve yetiştirebilecekler. 8 farklı hayvan türünü besleme fırsatı elde edeciğimiz oyunda 15 farklı üretim malı olacak. Oyuncular aldıkları siparişlere göre hareket edecek ve siparişleri tamamlamaya çalışacaklar.

Oyuncular siparişleri kamyonlar yada gemiler ile adreslerine ulaştıracak ve daha fazla müşteri çekmeye çalışacaklar. Rengarenk bir yapıya sahip olan oyun iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlandı. Aktif olarak 1 milyondan fazla oyuncuya hitap eden yapım, 17 Aralık’tan bu yana oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Tribe 3

    Online olarak arkadaşlarımızla çiftçilik yapacağız.
  • My Spa Resort

    Tatil köyünü yöneteceğiz.
  • My Baby Food

    Sevimli bebekler için birbirinden güzel mamalar yapacağız.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • Hobby Farm HD Free

    Eğlenceli bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Town: Beauty Contest

    Kendi hazırladığınız modellerle güzellik yarışmalarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.