My NBA 2K16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
498 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K16 eğlenceli bir mobil basketbol kart oyunudur

My NBA 2K16, 2K Games'in başarılı basketbol oyunu NBA 2K16 için tasarlanmış bir yardımcı uygulama ve mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu birleşimi olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan My NBA 2K16, temel olarak oyunculara NBA 2K16'nın konsol versiyonları ile oyunu oynayamasalar bile etkileşimde olma ve oyun içinde kullanabilecekleri avantajlara sahip olma imkanı veriyor. My NBA 2K16'nın oyuncuların hoşuna gidebilecek en büyük özelliği ise NBA 2K16 içinde kullanabileceğiniz Virtual Currency - sanal parakazanmanıza yardımcı olması. Bu sanal parayı oyun içerisinde yarattığınız karakterinizi geliştirmek, ona yeni spor ekipmanları satın almak, yeni hareketler öğretmek için kullanabiliyorsunuz. 

My NBA 2K16, My NBA 2K yardımcı uygulamalarının önceden başlattığı geleneği sürdürüyor ve içerisinde eğlenceli bir kart oyununu da barındırıyor. Bu kart oyunu daha da zenginleştirilmiş bir halde oyunculara sunulmakta. Bu kart oyununda NBA oyuncularını temsil eden kartları toplamaktayız. Her kart kendine has yeteneklere ve istatistiklere sahip. Kartlardan kuracağınız takım ile diğer oyuncuların kart destelerine karşı maça çıkıyorsunuz ve bu maçlarda kartlarınızın yeteneklerini kullanarak rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. My NBA 2K16'da daha çok oyuncu kartı yer alırken oyunculara bu kartları özelleştirme imkanı da veriliyor. Ayrıca kart oyununda yer alan etkinlikler de daha büyük ve görkemli hale getirilmiş. Geliştirilmiş açık artırma evi My NBA 2K16'nın sunduğu yenilikler arasında.

My NBA 2K16 sadece bir NBA 2K16 yardımcı olmaktan öte içerisinde eğlenceli ek içerikler de barındıran bir mobil uygulama olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

My NBA 2K16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

My NBA 2K16 başarılı bir NBA 2K16 yardımcı uygulaması ve NBA kart oyunudur

My NBA 2K16 eğer NBA 2K16'yı oyun konsollarınızda keyifle oynuyorsanız ve oyun içinde kullanabileceğiniz avantajlara sahip olmak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir NBA 2K16 yardımcı uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan My NBA 2K16 içerisinde bir kart oyununun ve NBA 2K16 ile etkileşime geçmenize yardımcı olan bir altyapıyı birleştiriyor. My NBA 2K16 kullanarak uygulama içerisinden NBA 2K16 oyununuza aktarabileceğiniz Virtual Currency - sanal para kazanabiliyorsunuz. Üstelik bu iş için NBA 2K serisindeki önceki yardımcı uygulamalara göre çok daha fazla yola sahibiz. My NBA 2K16 ile kazandığınız sanal paralarla oyun içerisinde yarattığınız kahramana değişik ekipmanlar satın alarak görünümünü kişiselleştirebiliyor, yeni yetenekler ve hareketleri bu paralarla satın alarak kahramanınıza öğretebiliyorsunuz.

My NBA 2K16 içerisinde yer alan kart oyunu bize NBA oyuncularını temsil eden kartları toplayarak kendi kart takımımızı oluşturma ve bu takımla diğer oyuncuların takımlarıyla eşleşerek kart maçları yapma imkanı veriyor. My NBA 2K16'nın kart oyunu bölümü de NBA 2K yardımcı uygulamalarının önceki sürümlerine göre bir hayli gelişmiş. Artık daha çok kart seçeneğine sahibiz. Bunun yanında sahip olduğumuz kartları da özelleştirebiliyoruz. Kullandığınız kartların seviyesini yükselterek onları güçlendirebilmeniz mümkün.

My NBA 2K16 içerisindeki açık artırma evinde de geliştirlmeler mevcut. My NBA 2K16 eğer basketbol sporuna ilgi duyuyorsanız denemenizi tavsiye ettiğimiz bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA 2K16

    NBA 2K16 kaliteli bir mobil basketbol oyunudur
  • My NBA 2K19

    NBA kart savaşı oyununda yerinizi alın.
  • My NBA 2K15

    My NBA 2K15 basketbol temalı bir kart oyunu ve NBA 2K15 asistan uygulamasıdır
  • My NBA 2K17

    My NBA 2K17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NBA 2K19 Mobile

    NBA 2K19 Mobile, mobildeki en iyi basketbol oyunu!
  • NBA Life

    NBA Life, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • NBA GAME TIME

    NBA GAME TIME, Amerikan basketbol ligi NBA'in resmi Android uygulamasıdır.