My Talking Hank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,021 TOPLAM İNDİRME

My Talking Hank (Benim Konuşan Hank'im), sevimli bir köpeğin bakımını üstlendiğiniz Android oyunu.

My Talking Hank (Benim Konuşan Hank’im) oyununda sevimli yavru bir köpeğin bakımını üstleniyor, onunla oyunlar oynayıp keyifli vakit geçiriyorsunuz. Konuşan Tom, Angela ve arkadaşları arasına yeni katılan Hank’i keşfe çıktığı tropik adada yalnız bırakmıyoruz.

Android platformunda oldukça popüler olan My Talking Tom serisinin yeni oyunu My Talking Hank’te bakmamız istenen hayvan Hank adında sevimli mi sevimli, yerinde duramayan köpek dostumuz. Tropik adadaki macerasında ona eşlik etmemizi isteyen oyunda Hank’i mamalarla besliyor, tuvalete götürüyor, hamağın üzerinde onu sallayarak uyutuyoruz. Haylaz dostumuz fotoğrafçılığı da çok seviyor. Adada yaşayan vahşi hayvanları gördüğümüz yerde fotoğraflıyoruz. Bizden korkan hayvanları da yiyecek, oyuncaklarla kendimize çekiyoruz.

Söylediklerimizi kendi ses tonuyla tekrar etmesinin yanında hareketli yapısıyla bizi bizden alan Hank dışında tropik adada yaşayan tavşancık, flamingo, su aygırı ve daha nice hayvanın sevimli hallerini ekranımıza yansıtan My Talking Hank (Benim Konuşan Hank’im) oyunu, görsel çizgileri ve animasyonlarıyla elbette küçük yaşta oyuncuları kendisine bağlıyor.

Erkan Calp

My Talking Hank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Hank (Benim Konuşan Hank'im), sevimli bir köpekle tropik adada vakit geçirdiğiniz iOS oyunu.

My Talking Hank (Benim Konuşan Hank’im), yavru bir köpeğin bakımını üstlendiğimiz eğlenceli bir mobil oyun. Konuşan Tom ve Angela’nın arkadaşları arasına yeni katılan sevimli köpek Hank’i tropik adadaki macerasında yalnız bırakmıyoruz. Onu besliyor, tuvalete götürüyor, hamakta sallıyor, diğer hayvanlarla fotoğraf çekilmesini sağlıyoruz.

Android ve iOS platformunda milyarca indirmeye ulaşan Benim Konuşan Tom serisinin yeni oyunu My Talking Hank’te (Benim Konuşan Hank'im) tropik bir adada şirin bir yavru köpekçikle vakit geçirmemiz isteniyor. Kendisini ilk görüşte sevdiren köpek dostumuzla vakit geçirmek tarif edilemez ancak biraz haylaz hareketler sergilediğinden bizi bazen zor durumda bırakabiliyor.

Fotoğrafçılığı sevdiğinden tavşancıklardan flamingoya adada yaşayan tüm hayvanlarla birlikte fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmiyoruz. Hank ile birlikte adanın farklı bölgelerinde seyahat ederek çektirdiğimiz fotoğraflardan albüm bile oluşturuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Lady Dog

    My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Teddy

    My Talking Teddy, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan oyunudur.