My Talking Teddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

My Talking Teddy, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan oyunudur.

My Talking Teddy, akıllı telefonlarda özellikle çocukların severek oynadığı bir sanal evcil hayvan oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda sevimli köpek Teddy'ye yardımcı oluyorsunuz.

İlgi bekleyen ve konuşabilen bir köpek olan My Talking Teddy, sanal evcil hayvanınız olmak için sizi bekliyor. Teddy'nin bakımını yapmalı, yemeğini yedirmeli ve büyütmelisiniz. Konuşma özelliğine de sahip olan Teddy'i özellikle çocuklar çok beğenecek. Oyunda köpeğin genel bakımlarını üstleniyor ve onu mutlu etmek için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz. Her türlü duyguya sahip olan Teddy, çok iyi bir arkadaş aynı zamanda. Teddy'i istediğiniz gibi giyindirebilir ve farklı kombinasyonları üzerinde deneyebilirsiniz. My Talking Teddy oyunu diğer oyunlardan farklı olarak farklı aktivitelerde yapabiliyor. Egzersiz yapabiliyor, dış dünyayı keşfedebiliyor ve insanların yaptığı tüm aktiviteleri My Talking Teddy ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğlence dozu yüksek olan My Talking Teddy sizleri bekliyor.

My Talking Teddy oyununu Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Talking Teddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
261 MB DOSYA BOYUTU

My Talking Teddy, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan oyunudur.

My Talking Teddy, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli kahraman Teddy'nin yer aldığı oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Sıradan hayvan konuşturma oyunlarından çok daha gelişmiş bir yapıyla karşımıza çıkan My Talking Teddy, konuşabilen, koşabilen ve spor yapabilen etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Sevimli köpek Teddy'nin yer aldığı oyunda eğlencenin zevkine varıyor ve keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Teddy'nin bakımlarını yapıyor, ona egzersiz yaptırıyor, duşa sokuyor ve diğer genel bakımlarını yaptırıyorsunuz. Ayrıca diğer oyunlara benzer şekilde sizi dinleyip tekrar edebilme özelliğine de sahip olan My Talking Teddy, özellikle çocukların beğenebileceği bir oyundur. Teddy ile zevkli zamanlar geçirecek olan çocukların en iyi arkadaşı Teddy olacak. Ayrıca Teddy ile keşif görevlerine çıkabilir ve kilitli nesneleri bulabilirsiniz. 1000'den fazla kombinasyona da sahip olan oyunda Teddy'i istediğiniz gibi giyindirebilirsiniz.

My Talking Teddy oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Hank

    My Talking Hank (Benim Konuşan Hank'im), sevimli bir köpeğin bakımını üstlendiğiniz Android oyunu.
  • My Talking Lady Dog

    My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.