Myths: Born of Clay and Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Tehlikeli deneylerin önüne geçebileceğiniz ve dünyayı kötü insanlardan koruyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Myths: Born of Clay and Fire, bir simyacının yaptığı deneyler sonucu ortaya çıkan esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesnelere ulaşarak görevleri tamamlayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ürpertici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yapılan deneyler sonucunda ortaya çıkan çeşitli olayları incelemektir. Çeşitli ipuçları toplayarak esrarengiz olayları açığa çıkarabilir ve gizemli mekanlarda dolaşarak macera dolu serüvenlere atılabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda binlerce gizli nesne ve onlarca ilginç karakter yer almaktadır. Ayrıca farklı bölgelerde birçok ipucu bulunmaktadır. İpucu toplamak için bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayabilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren Myths: Born of Clay and Fire, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Myths: Born of Clay and Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
950.2 MB DOSYA BOYUTU

Tehlikeli deneylerin önüne geçebileceğiniz ve dünyayı kötü insanlardan koruyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kötü niyetli insanların yaptığı deneyler sonucunda ortaya çıkan tehlikenin önüne geçerek, insanlığın geleceğini kurtarabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Myths: Born of Clay and Fire, binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi grafikleri ve kaliteli müzikleri ile sıra dışı bir deneyim kazanabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, gizemli mekanlarda dolaşarak eksik objeleri tamamlamak ve ipucu toplayarak görevleri başarıyla yerine getirmektir. Simyacıların yaptığı deneyler sonucu ortaya çıkan esrarengiz olayları araştırmalı ve gizli nesneleri bulmalısınız. Farklı tasarımı ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca şüpheli karakter ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Esrarengiz mekanlarda gezinerek çeşitli ipuçlarına rastlayabilir ve şüphelilerin izini sürebilirsiniz. Çeşitli eşleştirme ve bulmaca oyunları oynayarak ödüller kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Myths: Born of Clay and Fire, geniş bir kitleye hitap eden ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir macera oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Mortimer Beckett and the Book of Gold

    Dedektif olarak olayları çözeceğiz.
  • Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

    Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mysteries and Nightmares

    Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.