Nabız

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
592 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Nabız, Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz Türkçe haber uygulaması.

Nabız, teknoloji, spor, magazin, yemek, moda, sağlık, otomobil daha nice kategoride 300’ün üzerinde Türkçe haber kaynağını bir araya toplayan Android uygulaması. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip doğrudan içeriğinden faydalanabiliyoruz.

Türkiye ve Dünya gündemini yakından takip etmek isteyenlere özel hazırlanan mobil uygulamada benzerlerinde olduğu gibi sadece haber kaynaklarından güncel içerikler gösterilmiyor. Gazeteler, haber ajansları, tv kanalları, devlet, yazarlar olarak birçok kategoriye ayrılmış kaynaklar ve ilgi alanınıza giren konuları, kişileri Twitter’da olduğu gibi takibe alıyorsunuz.

Seçtiğiniz kaynaklardan gelen içerikleri anlık bildirimlerle de ileterek hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlayan Nabız, hem telefon hem de tablette rahat okuma deneyimi yaşatıyor. Uygulamanın tek kötü yanı kendi kaynaklarınızı ekleyemiyorsunuz. Yani Nabzın sunduğu kaynakları takip etmekten başka seçeneğiniz yok.

Erkan Calp

Nabız

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Nabız, Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz Türkçe haber uygulaması ve ücretsiz.

Nabız, Türkiye ve Dünya gündemini yakından takip etmek adına iPhone ve iPad’inize indirip kullanabileceğiniz onlarca haber uygulamasından biri. Benzerlerinden farklı olarak çok daha fazla kaynak sunan ve daha rahat okuma deneyimi yaşatan uygulama tamamen Türkçe ve kaynaklarınızı seçtikten sonra doğrudan kullanabiliyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye sunulan Türkçe haber uygulamasını ilk açtığınızda kaynak seçimi yapmanız gerekiyor. Teknoloji, magazin, spor, ekonomi, yemek, politika gibi farklı kategorilerin yanı sıra gazeteler, haber ajansları, tv kanalları gibi diğer haber okuma uygulamalarında görmediğimiz kategoriler listeleniyor. Ekle seçeneğiyle ilgi alanınıza giren konularda içerik üreten kaynakları kolaylıkla ekledikten sonra kaynakların son içerikleri akışınıza düşmeye başlıyor.

İçerikleri gündem, son dakika ve popüler olmak üzere üç başlıkla ayıran Nabız’ın tek beğenmediğim yanı kendi haber kaynağımızı ekleme şansı sunmaması oldu. Uygulamanın kaynakları da gündemi takip etmek adına yeterli ancak bu seçenek te sunulmalıydı diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • e-Nabız

    e-Nabız yükleyip giriş yaparak kişisel sağlık bilgilerinize ulaşabilir ve Covid aşısı için randevu alıp Covid test sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.