Narcos: Cartel Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Narcos: Cartel Wars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Narcos: Cartel Wars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Narcos dizisinin resmi oyunu olan Narcos: Cartel Wars'da tehlikeli işlerim içerisine giriyoruz.

TV dizisi Narcos'un resmi oyunu olan Narcos: Cartel Wars'da heyecan verici ve bir o kadar da tehlikeli işler bizleri bekliyor. TV dizisini izleyenlerin çabucak kavrayabileceği oyunda sadakat ve saygı sahibi olarak liderlik vasfına yükselmemiz gerekiyor. Gücün, sadakatin, savaşın ve ürünlerin bolca yer aldığı oyunda stratejik taktikler gerekiyor. Gelişmiş bir strateji ile gelişmeye başlamalı ve rakiplerimize fark atmalıyız. Kendi kartellerimizi oluşturmalı ve onlar üzerindeki egemenliğimizi güçlendirmeliyiz. Dilerseniz diğer kartel birliklerini kuşatıp onları yerle bir edebilir, dilerseniz de onlara liderlik edebilirsiniz. Tam bir güç gösterisine sahne olan oyunda tehlikeli işler ve görevler bizleri bekliyor. Oyunda kötü madde kullanımına örnek oluşturabilecek unsurlar olduğu için çocuklarına oynatmamanız da gerekiyor. Bu nedenle oldukça dikkatli olmalısınız.

Narcos: Cartel Wars oyununu Adroid işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Narcos: Cartel Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Narcos: Cartel Wars, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Popüler TV dizisi Narcos'un resmi oyunu olan Narcos: Cartel Wats, stratejik savaşların gerçekleştiği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Narcos: Cartel Wars oyununu iOS işletim sistemine sahi tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabiliyoruz.

Heyecan verici ve bir o kadar da tehlikeli görevlerin gerçekleştirildiği bir oyun olarak karşımıza çıkan Narcos: Cartel Wars, stratejik taktiklerin havada uçuştuğu bir oyundur. Oyunda karteller yetiştiriyor ve onlara liderlik ediyoruz. Dilersek kendi kartellerimize liderlik edebiliyor dilersekte diğer oyuncuların kartellerine saldırılar düzenleyebiliyoruz. Güç, sadakat ve savaş oyunu olan Narcos: Cartel Wars, stratejik bir sıcak savaş oyunudur. Diziyi izleyenlerin çabucak kavrayacağı oyunda güç göstirileri havada uçuşuyor. Kimin daha iyi olduğunu göstermek istiyorsanız bu oyunu sakın kaçırmayın. Grafik ve kurgu olarakta oldukça sağlam temeller üzerinde inşa edilen oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Kolay bir oynanışı bulunan oyunda oldukça eğleniyorsunuz. Ayrıca oyunda olumsuz örnek oluşturabilecek maddeler yer aldığı için çocukların oynanaması tavsiye ediliyor. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.

Narcos: Cartel Wars oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Narcos: Idle Cartel

    Narcos kartelinin başına geçin ve uluslararası ticaretler yapın.
  • Cartel Kings

    Cartel Kings'te mafyaların ve çetelerin amansız mücadelelerine tanık oluyoruz.
  • Cartel Legend: Crime Overkill

    Cartel Legend: Crime Overkill mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alsiyon oyunudur
  • Russian Crime Cartel Genesis

    Russian Crime Cartel Genesis bolca aksiyon içeren bir mafya oyunudur
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Metro 2033: Wars

    Metro 2033: Wars uzun süren bir macera sunan bir mobil strateji oyudur
  • Ocean Wars

    Ocean Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.