Nebuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Nebuu, en az bir arkadaşınız ile birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.

Nebuu, arkadaş grupları arasında oynandığında keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bir Android tahmin oyunu. Eğer çok film izliyorsanız oyunun gerçek halini mutlaka görmüşünüzdür diye tahmin ediyorum. Kalabalık bir arkadaş grubunda herkes kafasına bir bir kağıt yapıştırarak kağıdın üzerinde yazılı olan oyuncu, hayvan, kahraman, yemek, dizi vb. tahmin etmeye çalışıyor. Tabi öle boşa sallayarak tahmin etme yok. Çevrenizdeki arkadaşlarınız size anlatarak yardım ediyorlar ve siz de bu şekilde ilerleyerek doğruya ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Filmlerde gördüğünüzden biraz daha gelişmiş bir oyun olan Nebuu'da bir çok kategori bulunuyor. Kategoriler arasında popüler kültür, filmler, spor dünyası, hayvanlar, süper kahramanlar, yemekler, diziler, oyunlar, şarkılar, çizgi film vs. daha bir çok seçenek bulunuyor. İstediğiniz bir kategori seçerek tahmin etmeye çalışabiliyorsunuz.

Oyun yanınızda bir arkadaşınız olsa bile 2 kişi ile oynanabiliyor fakat asıl eğlencesi kalabalık arkadaş grupları ile oynamakta. Öğrenci evleri için ideal bir oyun olan Nebuu'da kağıt yerine telefonu alnınıza doğru tutuyorsunuz. Eğer ekranda yazanı doğru tahmin edemiyorsanız telefonu aşağı eğerek pas geçebiliyor yada doğru bildiğinizde yukarı doğru eğerek bir sonraki seçeneğe geçebiliyorsunuz.

Sırf bu oyunu oynamak için bile arkadaşlarınızı evinize davet ederek küçük çaplı partiler düzenleyebilirsiniz. Oyunu oynarken 1 dakikalık süre boyunca aynı kategori içerisinden maksimum sayıda doğru tahmin yapmaya çalışıyorsunuz. Eğer kendinize güveniyorsanız arkadaşlarınız ile çok keyifli vakit geçirebilirsiniz. Android ve iOS versiyonları olan oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Nebuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
37.3 MB DOSYA BOYUTU

Nebuu, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir bulmaca oyunu.

Nebuu, hem iPhone hem de iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri ilginç ve interaktif bir bulmaca oyunu arayan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi. Makul bir ücret karşılığında indirebilen bu oyun arkadaş ortamlarının vazgeçilmez eğlenceleri arasında olmaya aday.

Oyundaki amacımız cihazımızın ekranındaki kelimeyi arkadaşlarımızın yardımları ile bulmak. Oyunu başlatır başlatmaz cihazımızı alnımıza koyuyor ve arkadaşlarımızın verdikleri ipuçlarından yola çıkarak ekrandaki kelimeyi tahmin etmeye çabalıyoruz. Oyunda pek çok farklı türden kategori mevcut. Bunlar arasında filmler, spor, hayvanlar, ünlüler, diziler, müzisyenler, şarkılar, şehirler, mekanlar, yemekler, popüler kültür ve markalar gibi kategoriler mevcut.

Nebuu'nun en güzel yanı oyun esnasında video çekebilmemize imkan sağlaması. Bu videoları çektikten sonra istersek Facebook gibi farklı sosyal medya kanalları üzerinde paylaşabiliyoruz. Oyundaki kategorilerin beş tanesi ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer fazladan kategori açmak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekiyor.

Arkadaş ortamlarında keyifle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu arayışındaysanız Nebuu mutlaka denemeniz gereken seçenekler arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada