Neo Angle

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Neo Angle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bulmacaları çözmeniz gereken oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor.

Becerilerinizi sınayabileceğiniz ve reflekslerinizi kullanabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu olan Neo Angle, minimalist tasarımı ve atmosferiyle dikkat çekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebileceğim oyunda 75'den fazla zorlu bölümü tamamlamanız gerekiyor. Fütüristik bir atmosfere sahip olan oyunda eşsiz mekanikler yer alıyor. 3 ve 2 boyutun birbirine iyi bir şekilde harmanlandığı oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Tamamı el ile hazırlanmış bölümlerde bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Zorlayıcı bölümlerin yer aldığı Neo Angle, sizleri bekliyor. Bu tarz oyıunları seviyorsanız Neo Angle mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Neo Angle oyununu Android cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Neo Angle

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
180 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu

Neo Angle, iOS  işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir mobil bulmaca oyunu olan Neo Angle, zorlu bölümleri tamamlayıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda 75'den fazla zorlu bölümün üstesinden gelmeniz gerekiyor. Minimalist tasarımı ve atmosferiyle de dikkat çeken oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Tamamı el ile hazırlanmış bölümlerde bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Zorlayıcı bölümlerin yer aldığı Neo Angle, sizleri bekliyor. Bu tarz oyıunları seviyorsanız Neo Angle mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanzı gereken oyunda tüm bölümleri en kısa sürede tamamlamanız gerekiyor.

Neo Angle oyununu iOS cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angle

    Angle, kendinizi duvara çarptırarak platformlar arasında gezindiğiniz bir beceri oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.