NERF Epic Pranks!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Nerf'ünüzü alın ve önünüze gelen mağdurları şakalayın.

NERF savaşı başladı: Hiçkimseye yakalanmadan onları etiketleyebilir misiniz? Nerf Blaster'ını al ve hepsini şaka yap. Görünürdeki herkesi etiketleyin, yakalanmayın ve her şeyden önce eğlenin.

Nihai şakacı olmak için Nerf Blasters toplayın. Oyunda ilerledikçe hepsinin kilidini açın. Tüm eğlenceli karakterlerin ve kaplamaların kilidini açın. Ninja, Palyaço ve hatta Robot olarak oynayın! Tüm dünyalar ve arenalarda yolunuzu açın ve önünüze gelen kişilere Nerf ile saldırın.

Harika bir kişilik üretebilir ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda ikonik tasarıma sahip, güçlü ve eğlenceli bir "Nerf Epic şaka" silahı kullanabilirsiniz. Ayrıca, bilgisayara karşı ve gerçek hayattaki rakiplere karşı savaştıkça, daha fazla oynamak için can atacaksınız. Birkaç gizemli unsur dahil edildiğinde ise neredeyse gizli bir oyun haline dönüşecek.

Nerf savaşı için hazır olun ve göz kamaştırıcı bayrak ortamını yakalamak bu macera oyununa katılın!

Ömer Dursun

NERF Epic Pranks!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Nerf'ünüzü alın ve önünüze gelen mağdurları şakalayın.

NERF savaşı başladı: Hiçkimseye yakalanmadan onları etiketleyebilir misiniz? Nerf Blaster'ını al ve hepsini şaka yap. Görünürdeki herkesi etiketleyin, yakalanmayın ve her şeyden önce eğlenin. Nihai şakacı olmak için Nerf Blasters toplayın. .

Harika bir kişilik üretebilir ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda ikonik tasarıma sahip, güçlü ve eğlenceli bir "Nerf Epic şaka" silahı kullanabilirsiniz.  Nerf savaşı için hazır olun ve göz kamaştırıcı bayrak ortamını yakalamak bu macera oyununa katılın!

Tüm eğlenceli karakterlerin ve kaplamaların kilidini açın. Ninja, Palyaço ve hatta Robot olarak oynayın! Tüm dünyalar ve arenalarda yolunuzu açın ve önünüze gelen kişilere Nerf ile saldırın: Oyunda ilerledikçe hepsinin kilidini açın!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • Epic Seven

    Karakterinizi seçin ve zorlu arenada savaşa başlayın.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Epic Summoners: Monsters War

    Birbirinden güçlü karakterler ile farklı yaratıklara karşı mücadele verebileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • One Epic Knight

    One Epic Knight kaliteli grafiklerle donatılmış bir Android oyunudur
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.
  • Flying Slime

    Büyüleyici atmosfere sahip harika bir macera oyunu