netd müzik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,654 TOPLAM İNDİRME

netd müzik, yüzlerce yerli ve yabancı video klibin yanı sıra harika çalma listelerinin bulunduğu ücretsiz müzik uygulamasıdır.

netd müzik uygulaması ile en sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçıların en yeni video klipleri Android cihazınızda. İster kendi çalma listenizi kendiniz hazırlayın, isterseniz de sıcak yaz günlerine özel hareketli ve slow parçaların yanı sıra hit parçalardan oluşan harika çalma listelerinin tadını çıkarın.

Android akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu bir video klip uygulaması olan netd müzik, zengin içeriği kadar kullanımı basit arayüzü ile de dikkatinizi çekecek. En yeni video klipler, Pop müziğin kralları, Rock müziğin asi isimleri, en çok izlenen müzik programı Frekans’tan kareler ve günün en iyi 5 şarkısı bu uygulamada. Müzik türlerini ve modları içeren hazır etiketler ile o güne en uygun şarkıları kolaylıkla bulun. Sanatçılar ile beğendiğiniz şarkıcının tüm video kliplerine anında ulaşın. En çok izlenen video klipleri merak mı ediyorsunuz? “En Çok İzlenenler”e geldiğinizde hepsi karşınızda.

netd müzik uygulamasında çalma listesi oluşturmak ve çalma listelerine erişmek oldukça basit. Video izleme sayfasında 3 noktaya ve ardından “Playliste ekle”e dokunun. Birden fazla çalma listesi mi oluşturdunuz? Ana sayfadan “Playlistlerim”e dokunduğunuzda hazırladığınız tüm çalma listeleri karşınızda. Uygulamanın da harika çalma listeleri bulunuyor. Hafızalara kazınmış şarkılar, milyonlarca kişi tarafından izlenmiş film ve dizilerin müzikleri, aramızdan ayrılan ancak hiçbir zaman unutamayacağımız sanatçılar ve dahası “Playlistler” bölümünde sizleri bekliyor.

Erkan Calp

netd müzik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,562 TOPLAM İNDİRME

netd müzik uygulaması ile en yeni video klipleri izleyebilir, çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

netd müzik, sevdiğiniz sanatçıların en yeni video kliplerini yüksek kalitede izleyebileceğiniz, sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz bir uygulama. En yeni video klipler, çalma listeleri, Pop ve Rock müziğin önde gelen isimleri, günün en iyileri ve dahası bu uygulamada.

netd müzik, istediğiniz sanatçının video klibini dinleyebilir, favori kliplerinizden oluşan çalma listeleri hazırlayabilirsiniz. Keşfet ile modunuza ve müzik tarzınıza uygun video klipleri kolaylıkla bulabilir, yeni seslerle tanışabilirsiniz. Kendi hazırladığınız çalma listelerinin haricinde profesyonel kişilerce hazırlanmış farklı ruh hali ve müzik türüne uygun harika çalma listelerine göz atabilirsiniz. Şarkıcıları daha yakından tanımamızı sağlayan, özel röportajların yanı sıra canlı performanslar içeren Frekans’ın en beğenilen bölümlerini izleyebilirsiniz.

netd müzik, arka planda ve kilit ekranında çalma desteği sunmasa da, video kliplerden çalma listeleri oluşturmanıza izin vermesiyle, en yeni video klipleri sunmasıyla, ruh halinize ve müzik türüne göre çalma listeleri sunmasıyla kullanılabilecek bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • netd

    Netd yasal bir şekilde internet üzerinden video ve dizi izleyebileceğiniz hatta müzik dahi dinleyebileceğiniz bir uygulama.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması
  • MYT Müzik APK

    Myt Müzik APK, MP3 dinlemekten vazgeçemeyenler için en iyi ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.
  • Rocket Player

    Android için en iyi ücretsiz müzik çalar uygulaması