Neverending Nightmares

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Gerçek hayattan uyarlanmış psikolojik gerilim oyunu

Neverending Nightmares, uzun bir süredir PC platformunda yer alan psikolojik gerilim oyunu ve artık mobilde oynanabilir durumda. Geliştiricisinin kendi hayatını aktardığı ilginç bir korku - gerilim oyunu. Siyah ve beyaz sanatsal grafiklerinin yanında atmosferiyle kendisine çeken yapımda Thomas adında obsesif bozukluğu ve astım hastası olan bir karakterin yerine geçiyoruz. Karanlık temalı oyunda bolca kanlı sahnelerle karşılaşıyoruz.

Infinitap Games’in Steam’in ardından mobil platforma çıkardığı korku - gerilim oyunu Neverending Nightmares’i benzerlerinden ayıran en önemli nokta; gerçek hayattan uyarlanmış olması. Obsesif/kompulsif bozukluk hastası olan yapımcı, günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları, psikolojik zorlukları, düşüncelerini, endişelerini olduğu gibi oyuna aktarmış. Oyunda yerine geçtiğimiz karakter olan Thomas ile birlikte karanlık dünyanın kapılarını aralıyor, korkularımızla yüzleşiyoruz. Korkunç hayaletlerin, şeytanların beklediği cehennem yolunda ilerlerken gerçekle düş arasında gidip geliyoruz.

Uzunca bir süre bizleri ekran başına kilitleyen yapıma üç farklı son hazırlanmış. OCD (Obsesif Kompulsif Rahatsızlık) ve depresyonla mücadele eden birinin kabus dolu dünyasında geçen oyun, Android platformunda tamamıyla ücretli. 13.99 TL ödeyerek satın alıp oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Neverending Nightmares

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
517 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek hayattan uyarlanmış korku - gerilim oyunu

Neverending Nightmares, bağımsız oyun geliştirilerinden Matt Gilgenbach imzalı psikolojik gerilim oyunu. Geliştiricinin kendi hikayesini aktardığı diğer  deyişle gerçek hayattan uyarlanmış olan korku - gerilim oyununda gerçekle düş arasında sıkışıp kalmış psikolojik sorunları olan bir karakteri kontrol ediyoruz. Thomas ile hayaletler, şeytanlarla dolu cehennemin korkunç dünyasında uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.

Uzunca bir süredir PC platformunda olan psikolojik gerilim türünde hazırlanmış ilerlemeli oyun Neverending Nightmares, artık mobilde. Siyah beyaz sanatsal grafikleri, dinamik ışıklandırma sistemi, karanlık ve bol kan içeren sahneleri, ilginç hikayesi ile kendisine bağlayan yapımda kontrolümüze verilen karakter olan Thomas geliştiricinin özelliklerini taşıyor. Obsesif kompulsif rahatsızlığı olan karakterimizin korkunç bir kabustan uyanmasıyla oyun başlıyor.

Rüya ile gerçek arasında gidip geldiğimiz, korkularımızla yüzleştiğimiz oyunda sonu görmek için oldukça uzun süre harcamamız gerekiyor. Üç farklı sonla hikayeyi noktaladığımız oyun, hem iPhone hem de iPad ile uyumlu. Oyunun ücretsiz olmaması tek kötü yanı. 13.99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.
  • Korku Hastanesi 3

    Korku Hastanesi 3 Android İndir: Korku Hastanesi 3: Ölü Yol mobildeki en iyi korku oyunu!
  • Death Park 2

    Death Park 2 Android korku oyununda korkunç palyaço ve canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • OXENFREE: Netflix Edition

    Oxenfree oyunu, korku ve gerilim unsurları içeren bir hikayeye sahip başarılı bir mobil oyun.
  • Granny Chapter Two APK

    Granny Chapter Two APK, Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilir popüler korku gerilim oyunu Granny'nin ikinci bölümü.
  • The Fear 2 : Creepy Scream House

    Mobildeki en iyi korku oyunu
  • Sophie's Curse: Horror Game

    Kulaklığınızı takın, ekrana kilitlenin!
  • Eyes APK

    Eyes korku oyunu oynamak isteyenler için tavsiye edeceğimiz, gerilim dozu yüksek oynanışa sahip Android oyunu.