NHL Figures League

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak hokey maçlarına katılacağız.

Imports Dragon tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak lansmana çıkan NHL Figures League hokey oyunları arasına katıldı.

Mobil platformda oyunculara hem eğlenceli hem de heyecanlı bir hokey deneyimi sunacak olan NHL Figures League spor oyunları arasında hızla yükselişe geçti.

Android ve iOS olmak üzere iki farklı mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan başarılı yapım da oyuncular 230 profesyonel sporcu ile karşılaşacaklar. Oyuncular 230 sporcu arasından seçim yaparak takımlarını meydana getirecek, rakiplerini yenilgiye uğratmaya çalışacaklar.

3D grafiklerin aksine 2D grafik açılarına sahip olan yapım da birbirinden farklı ligler ve kupalarda boy gösterecek, kupaların sahibi olabilmek için elimizden geleni yapacağız.

Yapım içerisinde 3 farklı oyun modu da yer alırken, bu modlar da farklı deneyimler de oyuncuları bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

NHL Figures League

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
412.5 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak hokey maçlarına katılacağız.

Günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen NHL Figures League hokey oyunları arasında yer alıyor.

Spor oyunu olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan NHL Figures League ücretsiz bir yapıya sahip. 3 farklı oyun modunun yer aldığı yapım içerisinde onlarca farklı maça çıkacak birbirinden farklı kupaları elde edebilmek için hokey konusundaki yeteneklerimizi sınama fırsatı bulacağız.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım 2D grafik açılarına sahip. Oyuncular 2D grafikler eşliğinde takımlarını meydana getirecek, 230 farklı ve profesyonel sporcuyu takımlarına katmaya çalışacaklar.

Heyecanın ve eğlencenin tavan yapacağı oyun içerisinde gerçek zamanlı bir oynanış yer alacak.

Oyuncular gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı mücadele edecek ve maçlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • Dream League Soccer 2023 APK

    Dream League Soccer 2023 APK, sevilerek oynanan ve en iyi mobil futbol oyunları arasında yer alan bir futbol kariyer oyunudur.
  • League of Berserk

    Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.