Nice Shot Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Nice Shot Golf güzel graifklere sahip bir mobil golf oyunudur

Nice Shot Golf oldukça basit bir şekilde oynayabileceğiniz ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil golf oyunu  olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nice Shot Golf'de oyunculara dünya çapındaki golf turnuvalarına katılma ve kupa peşinde koşma imkanı veriliyor. Oyunda temel amacımız en az hamleyi yaparak golf toğunu deliğe göndermek ve puan kazanmak. Nice Shot Golf'ü dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak oynaytabilmektesiniz. Gerçek zamanlı olarak yapılan online karşılaşmalarda 4 arkadaşınızla birlikte oyunu oynayabiliyorsunuz ve eğlenceyi paylaşabiliyorsunuz.

Nice Shot Golf'ün grafiklerinin oldukça tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir. Oyundaki oynanış yapısı bir simülasyondan ziyade daha çok arcade tadında. Nice Shot Golf'ü hızlı şekilde karşılaşmalar yapabileceğiniz bir oyun olarak özetleyebiliriz.

Nice Shot Golf içinde oyuncular golfçülerini kilitlerini açabilecekleri çeşitli kostüm ve ekipmanlarla kişiselleştirebiliyorlar.

Can Erdil Şentürk

Nice Shot Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Nice Shot Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

Nice Shot Golf eğer golf sporunu seviyorsanız ve mobil cihazlarınızda golf oyunu oynayarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir golf oyunu olan Nice Shot Golf'de renkli kahramanlarla birlikte zorlu golf turnuvalarına katılıyoruz ve kupayı kazanmak için farklı rakiplerle karşılaşıyoruz. Oyundaki temel amacımız doğru bir şekilde hamlelerimizi yaparak en az vuruşla topu deliğe göndermek. Bu iş için ince hesaplama yapmamız gerekiyor. Nice Shot Golf'de farklı golf alanlarını ziaret ediyoruz ve karşılaşmaları kazandıkça kahramanımızı kişiselleştirmek için kullanabileceğimiz çeşitli ekipman ve kostümlerin kilidini açabiliyoruz.

Nice Shot Golf'ü dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz online modda diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak yapılan karşılaşmalarda en fazla 4 oyuncu eşleşebilir. Nice Shot Golf'ün basit ve arcade tadında bir oynanışa sahip olduğu söylenebilir. Oyun göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shot Online Golf

    Çevrimiçi olarak başka insanlarla golfte kapışın.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.