Nick Jr.

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce oyuna, çizgi filme ücretsiz ulaşın.

PAW Patrol, Shimmer&Shine, Blaze ve Canavar Makineleri, Prenses Şövalye Nella ve okul öncesi tüm favori Nick Jr. çizgi filmlerinin evi! Bu ücretsiz uygulamayı indirin ve çocuklarınızın eğlencesine katkı sağlayın.

Çocuklar uygulama üzerinden çizgi filmlerin bölümlerini izleyebilir, eğitici oyunlar oynayabilir, orijinal videoları keşfedebilir ve bir dokunuşla diğer sürprizleri ortaya çıkarabilir. Nick Jr.'ın kanal abonesiyseniz de, TV sağlayıcınızla oturum açtığınızda yüzlerce ek bölüme erişebilirsiniz.

Okul öncesi çocuğunuzun öğrenmesini, gülmesini, hareket etmesini ve kanallarını açmasını sağlayacak çok sayıda eğitici ve eğlenceli video bulacaksınız. Çocukları eğitici oyunlar ve sürprizler sunan alfabe oyunlarıyla eğlendirin.
 

 

Ömer Dursun

Nick Jr.

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce oyuna, çizgi filme ücretsiz ulaşın.

PAW Patrol, Shimmer&Shine, Blaze ve Canavar Makineleri, Prenses Şövalye Nella ve okul öncesi tüm favori Nick Jr. çizgi filmlerinin evi! Çocukları eğitici oyunlar ve sürprizler sunan alfabe oyunlarıyla eğlendirin.

Çocuklar uygulama üzerinden çizgi filmlerin bölümlerini izleyebilir, eğitici oyunlar oynayabilir, orijinal videoları keşfedebilir ve bir dokunuşla diğer sürprizleri ortaya çıkarabilir. Okul öncesi çocuğunuzun öğrenmesini, gülmesini, hareket etmesini ve kanallarını açmasını sağlayacak çok sayıda eğitici ve eğlenceli video bulacaksınız.

Sesli talimatlar ve kullanımı kolay kaydırma ve dokunma, okul çağı öncesi çocukların video, oyun ve daha fazlasını keşfetmelerini ve öğrenmelerini sağlar. Nick Jr. Uygulaması her zaman çocuklarınızın favori şovlarını ve oyunlarını ekliyor. Güncellemeler için düzenli olarak tekrar kontrol edin.
 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • ABCya Games

    Çocuklar için onlarca eğitici oyun.
  • BunnyBuns

    Büyülü pastanede en güzel tatlıları yapmaya hazır mısın?
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • Sanal Diş Hekimi Hastanesi

    Sanal Diş Hekimi Hastanesi oyunuyla hastalarınızın dişlerini tedavi edebilirsiniz.